Ezirk & Blanilla

New Year’s Eve Party | Ezirk & Blanilla

New Year’s Eve Party | Ezirk & Blanilla

Nu ne imaginam că vom avea posibilitatea să ne întâlnim “ca în vremurile bune” așa că am decis să sărbătorim trecerea în noul an, sperăm mai bun decât cel pe care îl încheiem.

Printre preferații noștri, Ezirk & Blanilla de abea așteaptă să ne arate ce au mai pregătit în tot acest timp în care nu au putut să se exprime pe scena muzicală.

Ca să ne simțim cât mai în siguranță, am decis să limităm locurile, iar accesul se face doar pe bază de certificat verde însoțit de o carte de identitate.

Biletele se pot achiziționa doar în avans direct din Atelier.

Prețul este de 220 ron și conține:

Acces la eveniment

Finger Foods și OPEN bar.

Angel Rusu aka Blanilla este un DJ și producător clujean, activ de mai bine de 15 ani. Îmbinând breakbeat cu drum’n’bass, garage, 2 step sau house, Blanilla a reușit să-și facă muzica cunoscută la sute de petreceri în țară sau peste graniță, de la cele mai mici cluburi până la locații mari sau festivaluri.

Release-urile sale au avut loc la case de discuri ca Sound Of Habib, Ego Shot, VIM Records sau chiar Distinctive Records UK, casa de discuri a celor de la Dub Pistols, Hybrid sau Way Out West.

Blanilla este cunoscut și pentru remixurile și editurile sale făcute pentru diverși artiști care îl inspiră, reușind chiar să obțină o nominalizare pentru cel mai bun Free Track, la premiile Breakspoll 2015, pentru edit-ul său la piesa celor de la Disclosure – “Defeated No More”.

Recent, Blanilla și-a lansat și propriul label, Ruffinaments, unde promoveaza bass music, UK Garage, House sau Breaks.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This