New York Portuguese Short Film Festival | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

New York Portuguese Short Film Festival

3 December, 2019, 6:30 pm - 9:00 pm

Proiecțiile New York Portuguese Short Film Festival au împlinit 9 ani de existență și numără, anul acesta, patru ediții la București și trei la Cluj-Napoca și la Timișoara.

Alese pe sprânceană de patru jurați desemnați de Arte Institute din New York, cele 15 scurtmetraje care întregesc ediția de anul acesta vor mulțumi iubitorii de animație, de ficțiune și de film documentar. Prin varietatea temelor, proiecția încurajează, la fel ca la edițiile precedente, dialogul intercultural.

NYPSFF este un festival itinerant, care promovează noile tendințe în cinematografia portugheză și tinerii regizori portughezi. Conceput ca un festival itinerant, care să ofere cât mai multă vizibilitate cinematografiei portugheze contemporane, de-a lungul celor nouă ediții ale sale festivalul a călătorit în Statele Unite, Portugalia, Brazilia, Africa de Sud, Angola, Australia, Polonia, Canada, Germania, China, Mozambic, Marea Britanie, Tailanda, Franța, Kenya, India, Ungaria, Senegal, Republica Cehă și România.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Filmele vor fi subtitrate în limba engleză și în limba română.

Detalii

Dată:
3 December, 2019
Program:
6:30 pm - 9:00 pm
Eveniment Category:
Tag:
RSVP
https://www.facebook.com/events/2383577428436492/

Locație

Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, Cluj 400383 Romania
+ Google Map

Organizator

Fala Português

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.