Noaptea Privighetorilor 2019

Noaptea Privighetorilor 2019

Dacă e luna mai, atunci ne duelăm din nou cu păsările în cântec. Societatea Ornitologică Română organizează cu sprijinul Lidl Romania a șaptea ediție a evenimentului Noaptea Privighetorilor. Cel mai relaxant duel dintre oameni și păsări se desfășoară în patru din marile orașe ale României, dar la date diferite.

La Cluj, evenimentul va avea loc în data de 18 mai, de la ora 16.00. Pentru prima dată, anul acesta ne întâlnim în Parcul Etnografic National “Romulus Vuia”, noua locație a Nopții Privighetorilor.

Vom începe cu tururi ghidate de la ora 16.00, vom avea și expoziție foto. Dar, spre deosebire de anii trecuți, am pregătit ateliere pentru copii și vă invităm să petreceți după-amiaza în familie, la picnic.

De la orele 19.00 vom asculta lucrări de Haydn, Respighi, Cras, Ravel și Dinicu, interpretate de Liviu Preda (vioară), Dioszegi Benjamin (pian), Fodor Lilla Dorottya (violă), Nagy Orsolya (harpă), Diana Stir (violoncel), Anna Szallós Kis (flaut), Sonia Cristina Vulturar (vioară).

Evenimentul este gratuit, la fel și intrarea în Parcul Etnografic, evenimentul fiind cuprins în Noaptea Muzeelor. În cazul în care plouă, evenimentele se reprogramează.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This