Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

O nouă experiență deosebită – Cina pe întuneric

5 Iulie, 7:00 pm - 9:30 pm

Detalii

Data:
5 Iulie
Interval orar:
7:00 pm - 9:30 pm
Events Categories:
,
Tag-uri:
,
RSVP:
https://www.facebook.com/events/203037210530073/

Organizator

Asociatia Pontes

Locație

Cluj Arena
Spaiul independentei
Cluj-Napoca,
Site:
http://www.clujarena.ro/
O nouă experiență deosebită – Cina pe întuneric

Veţi avea ocazia, pentru două ore şi jumătate, să intraţi în „necunoscutul lumii nevăzute” şi, împreună, vom explora şi vom cunoaşte lumea prin alte simţuri decât prin văz: tactil, olfactiv, auditiv.

Veţi fi în siguranţă pentru că veţi fi ghidaţi de chelneri care nu văd şi care sunt în mediul lor. Dacă sunteţi vegetarian, vă rugam să specificaţi acest lucru în momentul rezervării.
Taxa de participare este: pentru înscrieri până în 1 Iulie, inclusiv , preţ promoţional 75 lei/persoană, iar între 2 – 4 Iulie, 100 lei/persoană.

Pentru rezervări şi plata online, accesaţi pagina web: cina.pontes.ro sau, pentru rezervări telefonice, sunaţi la 0742-939828 (Mircea Haiduc) sau 0756-574805 (Alina Dinuţă) sau, prin e-mail, pe adresele [email protected] şi [email protected]

Confirmarea rezervării va fi validată după achitarea taxei de participare. Biletul de participare vi se va înmâna la intrarea în sală. Achitarea taxei de participare se poate face online sau prin contactarea uneia din cele două persoane de mai sus, care se va deplasa la dumneavoastră.

Numărul total de locuri la eveniment: 42.
În cazul in care nu veţi fi mulţumit de ceea ce se petrece la această cină, veţi primi banii înapoi, pe loc, fără a vi se cere nicio explicaţie.
Informaţii despre organizatoarea acestui eveniment găsiţi aici:
Facebook: Dinuta Alina

Youtube: căutaţi înregistrarea emisiunii TVR CLUJ: ”Fara prejudecati din 9 Iunie 2018”, unde, în primele 25 de minute o veţi putea vedea pe organizatoarea acestui eveniment deosebit, Alina Dinuţă, psiholog, semi-maratonist, ciclist în tandem, povestind crâmpeie din viaţa ei.

UNDE, CÂND ŞI CUM:
Data şi ora începerii: 5 Iulie 2018, orele 19.00
Locul: „Cluj Arena”, aripa de vest, recepţia de la intrarea oficială, în spatele statuii „Dr. Mircea Luca”.
Durata: 2,5 ore.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz