Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

O seară de divertisment la Reactor

11 May, 7:00 pm - 8:30 pm

|Recurring eveniment (See all)

One event on 12 May, 2021 at 7:00 pm

Prima premieră și primul eveniment în sala Reactor de anul acesta

  • 11 mai, ora 19:00 – Avanpremiera
  • 12 mai, ora 19:00 – Premiera

O abordare contemporan-ironică a teatrului de revistă, coordonată de regizorul Cristian Ban

Studioul de pe Petőfi Sandor nr. 4 se va deschide pentru prima oară anul acesta, pentru un public redus și cu măsuri de siguranță specifice prevenirii contaminării cu SARS-COV2.
Spectacolul O seară de divertisment la Reactor este o creație colectivă a echipei artistice formată din actorii Lucia Mărneanu, Alina Mișoc, Calița Nantu, Lucian Teodor Rus, Doru Taloș, Adonis Tanța, pianista Renata Burcă, scenograful Mihai Păcurar, regizorul Cristian Ban, cu Daniela Muntean asistentă de regie și Cătălin Filip responsabil de sunet și lumini.

După un an dificil, Doru, Lucian, Adonis, Lucia, Calița, Alina și Renata încearcă să ofere publicului o seara de divertisment în care să uităm cu toții de problemele cu care ne confruntăm zi de zi. Problema e că cei șapte urmează să îi interpreteze pe Marcel, Marius, Mircea, Mariana, Monica, Mălina si Màrta, iar asta e cea mai mică dintre problemele care urmează să apară în spectacol.

Spctacolul are o durată de 90 de minute și este recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani. Biletele la cele două evenimente se pot achiziționa online, de pe site-ul Eventbook.

Details

Date:
11 May
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:

Locație

REACTOR de creație și experiment
Strada Petofi Sandor, nr 4
Cluj-Napoca, Romania
Share This