Oktober Charlie Charity Fest

Oktober Charlie Charity Fest

Oktoberfest este una dintre cele mai cunoscute serbari populare din lume.

???, ??? ?? ?? ??????? ??-?? ?????? ?? ????? ?? ??????????? ??? ???????, ?? ?????????? ??? ??????? ??? ?????.

Dorim, prin acest eveniment, sa ajutam o familie cu ocazia noului an scolar. Este vorba de un tata care creste doi copii singur, cu posibilitati minime. Majoritatea dintre noi stim cat de costisitor este un nou an scolar.

Am vrea prin aceasta cale sa reusim sa le cumparam copiilor cele necesare pentru a avea un an scolar cat mai bun.

?????? ????????? ???? ?? ?? ?? ??? ?? ????????, ??????? ??????? ?? ??????? ?? ? ???????????? ??? ???????? ????? ?? ????? ????????.

Rezervari: 0741 055 821
?????????: Va rugam frumos sa respectati rezervarile facute, avand in vedere ca este un eveniment caritabil cu locuri limitate.

Nota: Evenimentul se va desfasura pe terasa Charlie atata timp cat vremea ne permite iar apoi ne vom muta in spatiul cald si primitor din interior.

Despre Oktoberfest: Sarbatoarea a luat nastere in 17 octombrie in anul 1810 cu ocazia festivitatiilor legate de casatoria printului mostenitor Ludovic I al Bavariei cu printesa Theresa von Hildburghausen. Un subofiter din garda nationala bavareza a avut ideea de a organiza o cursa de cai cu prilejul festivitatiilor organizate pentru casatoria celor doi. Numele a luat nastere datorita printesei-mireasa care a denumit sarbatoarea :Oktoberfest.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This