OM LA LUNĂ LANSAREA NOULUI ALBUM Cluj - Casa TIFF

OM LA LUNĂ ▼ LANSAREA NOULUI ALBUM | Cluj – Casa TIFF

OM LA LUNĂ ▼ LANSAREA NOULUI ALBUM | Cluj – Casa TIFF

Și-am ajuns aici. 🙂
Lansăm noul album, pe 10 iulie la Casa TIFF. Hai și tu!
_________________________
▼Sâmbătă, 10 Iulie 2021
▼Acces: 19:00. Concert: 20:00
▼Casa TIFF – open air
🔖 Biletele disponibile prin Eventbook.ro
_________________________
„În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz.”
Este manifestul om la lună transpus în albumul de debut și este încheierea unui ciclu pe care mai întâi Doru Pușcașu, cu proiectul său solo, și apoi om la lună – trupa, l-au parcurs în ultimii trei ani. Este strigătul de ajutor dar și de mare bucurie al fiecăruia dintre noi și gândul salvator că nu suntem singuri și că nu va rămâne nimeni în urmă.
Pe 10 iulie, la Casa TIFF (St. Universității 6) în Cluj, vă invităm să sărbătorim împreună acest album-călătorie.
“Pentru mine om la lună a fost un colac de salvare. A fost inițial strigătul meu și apoi a devenit și strigătul altora. E lucrul care ne leagă definitiv pe unii de alții și vorbește sincer despre tot ceea ce simțim și trăim ca oameni moderni ce suntem: părinți, copii, iubiți, prieteni, fericiți sau nefericiți, plini de frici și incertitudini, mereu în căutarea liniștii și a tihnei, trăind în cicluri de salvatori și salvați, de la caz la caz. Iar “În caz de om la lună” e o promisiune pe care ne-o facem unii altora. Că nu suntem singurii așa și că vom fi mereu acolo unii pentru alții.” – Doru Pușcașu, om la lună
Albumul „În caz de om la lună, strigați “om la lună stânga/dreapta”, după caz” este un produs independent, va apărea pe 2 iulie și va conține 14 piese compuse de la înființarea trupei, cum ar fi: Liniștea, Timp pentru noi, Labirint, Pace și Aripi de liliac, ce au fost în playlisturile radiourilor în ultimii ani, dar și alte cântece foarte așteptate de public.
Albumul este produs de om la lună, înregistrat de Dragoș Strat la Herrstrat Studio și de Vladimir Ivanov la Real Sound & Vision și este masterizat de Tom Leader la Londra.
▋Prețul unui bilet este de 50 lei.
▋Evenimentul se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui.
▋Pe masura ce aceste prevederi vor fi anuntate de autoritati, le vom transmite tuturor participantilor.
▋Accesul se va face EXCLUSIV pentru PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).
▋Accesul copiilor cu vârsta până în 11 ani inclusiv este gratuit și nu este necesară dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV sau TEST ANTIGEN RAPID NEGATIV pentru ei.
▋Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This