om la lună | Hardward Pub

om la lună | Hardward Pub

Suntem foarte bucuroși că pe 22 ianuarie revenim la Cluj! Biletele sunt foarte puține, așa că ar fi bine să te grăbești. 🙂
▼Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022
▼Acces: 18:00 | Concert: 19:00
🔖 Biletele sunt disponibile prin Eventbook.ro
🔖 https://bit.ly/oll22Ian-CJ
⭕ Pre-sale (5 – 21 Ian): prețul unui bilet este de 70 lei.
⭕ In ziua evenimentului, prețul unui bilet este de 80 lei.
_________________________
‼️Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19‼️
Acesta este disponibil pentru:

▋PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
▋Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
▋Certificatul verde COVID-19 se poate descărca de aici: https://certificat-covid.gov.ro
▋Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată durata evenimentului.
▋Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.
‼️Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces‼️
_________________________
▼ om la lună se întoarce la Cluj-Napoca, pe 22 ianuarie, pentru un concert în Hardward Pub (Str. Republicii nr. 110, Cluj).
După ce anul trecut a susținut două concerte la Cluj, lansarea albumului de debut și participarea la Electric Castle, băieții de la om la lună revin într-unul dintre locurile cele mai iubite de ei.
“În ultimii doi ani, am tot încercat să rămânem aproape de fanii și prietenii noștri, am căutat în permanență momente mai liniștite, în toată această perioadă de incertitudine, în care să putem să cântăm oamenilor și să luăm împreună o gură zdravănă de aer proaspăt și puțină încredere pentru viitor. La Cluj suntem ca acasă, am descoperit o comunitate foarte faină de ascultători și de creatori de muzică, ne bucurăm de fiecare dată să ne reîntâlnim prietenii de aici și ne dorim tare mult să reușim să ne vedem mai des. Poate o să ne iasă anul ăsta.” – Doru Pușcașu, om la lună
La concertul din Hardward Pub accesul se va face la ora 18:00 iar evenimentul va fi organizat urmând toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfășurării lui, fiind permis accesul unui număr limitat de participanți.
Pe măsura ce aceste prevederi vor fi anunțate de autorități, le vom transmite tuturor participanților.
om la lună este o trupă formată din Doru Pușcașu, Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, a început ca proiect solo a lui Doru Pușcașu, în 2018, transformându-se în full band în toamna lui 2019. Trupa a crescut în cei trei ani de existență cu fiecare episod de muzică și poezie, devenind foarte iubită de public pentru mesajul autentic și pentru prestațiile live extrem de intense.
În 2020, în perioada de lockdown, trupa a înregistrat ,Dans’ – primul său EP, compus de membrii trupei în cele 15 zile în care au locuit împreună.
În 2021, om la lună a lansat primul album complet – ,În caz de om la lună, strigați “om la lună stânga/dreapta, după caz’ – album pe care trupa l-a prezentat publicului printr-un turneu de promovare, cu concerte la București, Iași, Brașov, Sibiu, Timișoara și Cluj.
La finalul lunii octombrie 2021, membrii trupei s-au mutat din nou împreună într-un sat din Subcarpații Curburii și au scris următorul material om la lună ce va apărea anul acesta.
_________________________
Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
Concertele om la lună sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
Te rugăm să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege. Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță.
Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This