OMG Magitot. Spectacol de magie pentru cei mari | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

OMG Magitot. Spectacol de magie pentru cei mari

27 April, 2018, 7:00 pm - 8:00 pm

Ceea ce inițial a fost o joacă, a devenit astăzi un adevarat mod de viață. El este MAGITOT, cel care a reușit intr-un mod unic să amestece magia cu actoria. Cu UNATC-ul în spate și cu mult curaj artistic, MAGITOT este astăzi un brand național, apreciat atât de televiziunile din țară cât și de organizatorii de evenimente de calitate. Cele două momente din sezoanele 2 și 3 de la #iUmor au stârnit admirația atât a juraților, cât și a marelui public.”

Greutatea spectacolului său are în spate farmecul aparte al artistului, comedia de calitate și faptul că publicul pășește în lumea lui, simțindu-se detașat de problemele cotidiene. Magitot a reușit să-i distreze pe toți, de la cel cu barbă sură, pâ’n la cel cu țâța-n gură, avand astfel o paletă de manifestare artistică foarte mare. Profesor de actorie și magie, actor, magician, prezentator și un bun entertainer, toate astea amestecate cu umorul specific, il fac pe MAGITOT să fie un brand național.

Vă invitam să participați la un spectacol de magie cu totul și cu totul diferit, dedicat celor mari, interactiv, intr-o atmosfera plină de veselie și relaxare, în care vom râde foarte mult.

Vă așteptăm cu mare drag!

Pret bilet: 25 RON

Vanzarea biletelor este disponibilă pe iabilet.ro.

Informatii la: 0744 99 33 50

27 Aprilie 2018, ora 19:00

Cinema Dacia, Str. Bucegi, Nr. 11B, Cluj Napoca, Cluj.

Detalii

Dată:
27 April, 2018
Program:
7:00 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/152920838711421

Locație

Cinema Dacia
Str. Bucegi, nr. 11B
Cluj-Napoca,400001Romania
+ Google Map
Website:
facebook.com/CinemaDaciaCluj/

Organizatori

MAGITOT
Odiseea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.