Open Mic Spokenword Poetry - Back to school

Open Mic Spokenword Poetry – Back to school

Open Mic Spokenword Poetry – Back to school

V-ați pregătit de școală? Aveți ghiozdan, rechizite, penar și caiete (și de ălea cu linii și de ălea cu pătrățele)? Dar cu poezia cum stați? Să lăsăm poeții să ne explice aventurile lor culese de peste vară în versuri alese și să ne zică ei cum stă treaba.

Dacă vrei să strălucești pe scenă, ai nimerit unde trebuie.

Dacă arde în tine dorința de a te face auzit, ai nimerit unde trebuie.

Dacă nu-ți mai încapi în piele de poeziile ce le-ai scris, ai nimerit unde trebuie.

Dacă îți e dor să te lași purtat pe aripile versurilor, ai nimerit unde trebuie.

Dacă ți-e poftă de o bere și ar merge un poem local pe lângă berea aia artizanală, ai nimerit unde trebuie.

Dacă te-a invitat prietenul ăla ce tot insistă că poezia e mișto, dar tu o asociezi cu comentariile învățate la BAC, ai nimerit unde trebuie.

Vino la un open-mic de spoken-word poetry pentru a te bucura de lumina reflectoarelor, de scaunele din umbra lor și de poeziile împărtășite de cei ce se simt chemați s-o facă. Auzi scena cum te cheamă? Vrei să-ți împărtășești o bucățică din sufletul tău? Înscrie-te în formularul acesta (și promitem că nu o să o vindem Necuratului.

Unde și când?

La Atelier Cafe, duminică 2 Octombrie.
Începem la ora 18:00, dar ne luăm 30 de minute să ne obișnuim cu atmosfera.
Intrarea este liberă. Participarea poeților este liberă, în limita locurilor și a timpului disponibil. In schimb, vom avea o cutie de donații pentru Education Studio, cuibușorul nostru prin activitățile căruia ne propunem să aducem lumina și claritate în mințile oamenilor, cu ajutorul programelor și a atelierelor de dezvoltare personală pe care le găzduim. Așadar, orice donație este binevenită pentru a susține munca noastră.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This