Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Opening: Expozitie de mobilier refinisat

25 June, 7:00 pm - 9:00 pm

Opening Expozitie de mobilier refinisat

SERROcorner este o expoziție realizată de Serro Redesign în colaborare cu Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, a cărui scop este educarea și documentarea publicului clujean cu privire la posibilitățile eco-friendly de renovare și decorare.
Tematica etnografica a expozitiei este rezultatul direct al coraborării cu Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Am ales această tema împreună și ne bucurăm de rezultat tot împreună.

Refinisarea mobilierul prezentat în tematica “tradițional românesc” a fost o provocare excelentă prin care am putut dovedi maleabilitatea activității SERRO, atât la nivel conceptual cât și din punct de vedere tehnic.

Despre noi

In 2O15 am găsit un birou părăsit lângă un bloc de locuințe din Cluj.
Era într-o stare destul de bună, așa că l-am luat, l-am curățat, l-am reparat și l-am vopsit. De atunci am refinisat mobilier pentru zeci de birouri, hoteluri și persoane fizice.

Activitatea SERRO este iesită din comun,chiar și pentru standardele lumii boeme din Cluj-Napoca. Nu restaurăm și nu vopsim mobilier, ci luăm piesa cu toată istoria ei, cu amintirile imprimate prin zgârieturi și prin părți lipsă și îi dăm un nou sens, o integrăm în contemporaneitate și ne folosim de stilul ei învechit pentru a crea ceva nou și modern.

Credem in soluții eco-friendly și credem în design ecologic.
La fel cum “casele strămoșești” sunt renovate, nu dărâmate, și sunt readuse la viață în stiluri moderne, așa susținem și modernizarea mobilierului de la bunica.

Detalii

Dată:
25 June
Program:
7:00 pm - 9:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/317593342505035/

Organizator

Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca Oficial
Phone:
0264598024
Email:
ccsclujnapoca@yahoo.com
Website:
http://ccscluj.ro/

Locație

Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca
Piaţa Lucian Blaga 1-3
Cluj-Napoca,400003Romania
+ Google Map
Phone:
0264598024

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.