Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Opera Picnic: Disney Medley

13 September, 2020, 7:30 pm - 9:00 pm

*PARTICIPANȚII SUNT RUGAȚI SĂ AJUNGĂ CU 45 MINUTE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA REPREZENTAȚIEI
*Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă recomandăm să consultați regulamentul oficial aici: https://bit.ly/2WSk5wy
DISTRIBUȚIE:
Dirijor: David Crescenzi
Regizor: Mihaela Sandu
Regie scenă-culise: Alina Simona Nistor
Soliști:
Diana Țugui
Oana Trîmbițaș
Iulia Merca
Liliana Neciu
Liza Kadelnik
Florin Pop
Geani Brad
Petru Burcă
Cristian Hodrea
Sebastian Balaj
Simonfi Sandor
Corneliu Huțanu

*PARTICIPANȚII SUNT RUGAȚI SĂ AJUNGĂ CU 45 MINUTE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA REPREZENTAȚIEI
*Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă recomandăm să consultați regulamentul oficial aici.

Acest eveniment face parte din programul artistic „Opera Summer Hub”, co-organizat de Opera Națională Română din Cluj-Napoca, Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative Cluj-Napoca (CREIC) și Londoner, fiind prezentat în cadrul SAMER – Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României. Un proiect susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca. Sponsori și parteneri principali: NTT DATA, Mercedes Benz, RMB Interauto, FSP Global, Regina Maria, Farmec, PMA Invest și Eco Garden Construct.
Pus în scenă în generosul amfiteatru din aer liber al CREIC, Opera Picnic ne invită să ne bucurăm de serile acestei veri în prezența artiștilor Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, ale căror spectacole vor cuceri scena aflată în centrul peisajului verde. Disney Medley ne va purta pe tărâmul magic al basmelor, prin partituri care rămân la fel de fermecătoare la orice vârstă, din: Frumoasa și Bestia, Albă ca zăpada, Pinocchio, Doamna și vagabondul, Cenușăreasa, 101 Dalmațieni și Mary Poppins. Șarmul lor va fi dat de interpretarea sopranelor Diana Țugui, Oana Trîmbițaș, Silvana Coltor, a mezzosopranelor Iulia Merca, Liliana Neciu, Liza Kadelnik, alături de tenorii Florin Pop, Eusebiu Huțan, baritonul Geani Brad, bas baritonul Cristian Hodrea și bașii Sebastian Balaj, Corneliu Huțanu, Simonfi Sandor și Petru Burcă.
Momentele artistice vor fi complimentate și de coșul de picnic special pregătit de chefii Londoner, pe care spectatorii sunt invitați să îl savureze pe terasele amfiteatrului alături de cei dragi.
* Biletele acestui eveniment sunt puse în vânzare online, pe site-ul bilete.ro (link atașat mai jos), precum și în toate magazinele Inmedio, Vodafone și Telekom.
* În contextul normelor oficiale pentru prevenirea răspândirii COVID-19, și al prevederilor sanitare, spectatorii prezenți la acest eveniment sunt rugați să își aducă propria pătură de picnic.
Numărul acceptat de participanți la acest proiect este de 500 persoane.

Asigurarea măsurilor de protecție pentru prevenirea răspândirii COVID-19
Toate inițiativele programului Opera Summer Hub se vor încadra sub incidența legii, respectând și asigurând măsurile și regulile prevăzute pentru evenimentele culturale organizate în aer liber, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19:
– atât organizatorii, cât și participanții vor purta în mod obligatoriu măștii care le vor acoperi atât gura, cât și nasul, pentru o protecție eficace;
– temperatura tuturor participanților va fi verificată la momentul sosirii acestora, accesul fiind permis doar dacă temperatura măsurată nu va fi mai mare de 37,3°C;
– accesul spectatorilor se va face prin zone special amenajate și semnalizate, asemeni ieșirii acestora, îndeplinind distanțarea fizică și siguranța publicului;
– delimitarea clară a spațiului în care se vor desfășura evenimentele;
– organizarea spațiului de acces va asigura distanța fizică de 1,5 m pentru toți participanții la evenimente;
– organizarea spațiului destinat evenimentelor va permite prezența a cel mult 500 de spectatori (în cazul evenimentelor Opera Picnic), aflați la distanță de minimum 2 m unul față de celălalt;
– amplasarea scenei la o distanță de cel puțin 3 m, asigurând distanțarea sigură dintre interpreți și spectatori;
– biletele spectatorilor vor fi scanate online, evitând astfel atingerea unor suprafețe comune;
– din același considerent, vor fi interzise pliantele, broșurile și alte materiale informative în format fizic;
– amplasarea de dispensere cu soluții dezinfectante la intrarea în spațiul delimitat al evenimentelor, pentru a încuraja menținerea unei igiene conforme prevenirii COVID-19.
În concordanță cu Ordinul nr. 2.941/ 1.120/ 2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, asumarea responsabilităților și riscurilor ce revin în urma participării la un eveniment se face de către toți participanții: organizatori, artiști, furnizori de servicii, precum și spectatori. În acest context, vă adresăm respectuos rugămintea de a urmări și respecta toate obligațiile și măsurile mai sus menționate, presupuse pentru prevenirea răspândirea COVID-19. Vă mulțumim!

Details

Date:
13 September, 2020
Time:
7:30 pm - 9:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/912639052582726/

Locație

Cluj Innovation Park
Lombului FN
Cluj-Napoca, Cluj 400227 Romania

Organizator

Cluj Innovation Park
Share This