Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Opera Picnic: Filmul în concert

5 September, 2020, 7:30 pm - 9:00 pm

*PARTICIPANȚII SUNT RUGAȚI SĂ AJUNGĂ CU 45 MINUTE ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA REPREZENTAȚIEI
*Pentru mai multe detalii despre eveniment, vă recomandăm să consultați regulamentul oficial aici.

DISTRIBUȚIE:
Dirijor: Andrei Tudor (invitat)
Regizor: Rareș Trifan
Regie scenă culise: Dan Lupea

Irina Sandulescu
Oana Trimbitas
Florin Pop

Prezentat în generosul amfiteatru din aer liber al Cluj Innovation Park, Opera Picnic ne invită să ne bucurăm de serile acestei veri în prezența artiștilor Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, ale căror spectacole vor cuceri scena aflată în centrul peisajului verde. Intersecția stelară dintre muzică și film este cea care ne va captiva în această seară, dedicată Filmului în concert. Emoția celor mai romantice momente din istoria cinematografiei, șarmul comediilor, ori suspansul filmelor de acțiune nu ar fi aceleași în lipsa muzicii care le-a făcut memorabile. Vă invităm să retrăiți povești imprimate pe benzi și în suflet, alături de soliștii și Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, sub bagheta dirijorului invitat, Maestrul Andrei Tudor. Repertoriul serii ne va purta prin poveștile unor pelicule precum: Game of Thrones, Fantoma de la operă, Pirații din Caraibe, The Godfather, Cats, Love Story și multe altele.
Momentele artistice vor fi complimentate și de coșul de picnic special pregătit de bucătarii Londoner, pe care spectatorii sunt invitați să îl savureze pe terasele amfiteatrului alături de cei dragi.

* În contextul normelor oficiale pentru prevenirea răspândirii COVID-19, și al prevederilor sanitare, spectatorii prezenți la acest eveniment sunt rugați să își aducă propria pătură de picnic.
Numărul acceptat de participanți la acest proiect este de 500 persoane.
Acest eveniment face parte din programul artistic „Opera Summer Hub”, co-organizat de Opera Națională Română din Cluj-Napoca, Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative Cluj-Napoca (CREIC) și Londoner, fiind prezentat în cadrul SAMER – Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României. Un proiect susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca. Sponsori și parteneri principali: NTT DATA, Raiffeisen Bank, Mercedes Benz și RMB Inter-Auto, FSP Global, Farmec, Rețeaua de sănătate Regina Maria, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, PMA Invest, Eco Garden Construct, Antares.
Asigurarea măsurilor de protecție pentru prevenirea răspândirii COVID-19
Toate inițiativele programului Opera Summer Hub se vor încadra sub incidența legii, respectând și asigurând măsurile și regulile prevăzute pentru evenimentele culturale organizate în aer liber, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19:
• atât organizatorii, cât și participanții vor purta în mod obligatoriu măștii care le vor acoperi atât gura, cât și nasul, pentru o protecție eficace;
• temperatura tuturor participanților va fi verificată la momentul sosirii acestora, accesul fiind permis doar dacă temperatura măsurată nu va fi mai mare de 37,3°C;
• accesul spectatorilor se va face prin zone special amenajate și semnalizate, asemeni ieșirii acestora, îndeplinind distanțarea fizică și siguranța publicului;
• delimitarea clară a spațiului în care se vor desfășura evenimentele;
• organizarea spațiului de acces va asigura distanța fizică de 1,5 m pentru toți participanții la evenimente;
• organizarea spațiului destinat evenimentelor va permite prezența a cel mult 500 de spectatori (în cazul evenimentelor Opera Picnic), aflați la distanță de minimum 2 m unul față de celălalt;
• amplasarea scenei la o distanță de cel puțin 3 m, asigurând distanțarea sigură dintre interpreți și spectatori;
• biletele spectatorilor vor fi scanate online, evitând astfel atingerea unor suprafețe comune;
• din același considerent, vor fi interzise pliantele, broșurile și alte materiale informative în format fizic;
• amplasarea de dispensere cu soluții dezinfectante la intrarea în spațiul delimitat al evenimentelor, pentru a încuraja menținerea unei igiene conforme prevenirii COVID-19.
În concordanță cu Ordinul nr. 2.941/ 1.120/ 2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, asumarea responsabilităților și riscurilor ce revin în urma participării la un eveniment se face de către toți participanții: organizatori, artiști, furnizori de servicii, precum și spectatori. În acest context, vă adresăm respectuos rugămintea de a urmări și respecta toate obligațiile și măsurile mai sus menționate, presupuse pentru prevenirea răspândirea COVID-19. Vă mulțumim!

Details

Date:
5 September, 2020
Time:
7:30 pm - 9:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/2357944801180661/

Locație

Cluj Innovation Park
Lombului FN
Cluj-Napoca, Cluj 400227 Romania

Organizator

Cluj Innovation Park
Share This