Oră de Mindfulness cu Hedi Hoka #3

Oră de Mindfulness cu Hedi Hoka #3

Te invităm miercuri, 3 Aprilie 2019, la ora 19.00 la ora de mindfulness. Acest eveniment se adresează persoanelor care vor să experimenteze mediația de tip mindfulness, într-o manieră jucăușă, modernă și plină de curiozitate.

Ora de mindfulness este condusă de Hedi Hoka, doctor în psihologie. A studiat despre mindfulness în cadrul University of Massachusetts Medical School, Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, SUA și este profesor certificat de Mindful International Academy. Hedi este, de asemenea, fondatoarea asociației European Academy for Mindfulness din Europa.

Durata evenimentului este de o oră care este împărțită în următoarea structură:
– exerciții de conștientizarea respirației
– meditație mindfulness
– Dharma cu tematică
– Meditație liberă
– Încheiere
Evenimentul este adresat începătorilor sau persoanelor care sunt interesate de acest tip de meditație sau au curiozitatea de a experimenta. Acest eveniment nu este recomandat persoanelor care sunt avansați în tehnicile meditației mindfulness.

Salteluțe, perne de meditație, pături și scaune sunt disponibile în locație. Filmarea, fotografierea sau transmisia live pe durata evenimentului nu sunt permise.

Conștientizarea deplină a stării tale prezente se numește mindfulness sau atenția conștientă. Mindfulness este un concept psihologic, o stare conștientă în care ești prezent aici și acum.

Cultivarea stării prezente se poate realiza și prin meditația de tipul mindfulness. Chiar dacă nu am crescut într-o cultură a meditației, mindfulness este o abilitate ce se poate cultiva. Însă dacă ne raportăm la meditația de mindfulness ca și la o sarcină, pe lângă multe alte sarcini pe care le avem de făcut, probabil că o vom face cu dificultate. Și chiar dacă ne ținem de program, s-ar putea să nu experimentăm bogăția și beneficiile stării prezente. Dimpotrivă, putem chiar să devenim rigizi în abordarea meditației.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This