Oră de Mindfulness cu Hedi Hoka #6

Oră de Mindfulness cu Hedi Hoka #6

Te invităm miercuri, 8 Mai 2019, la ora 19.00 la ora de mindfulness *sesiune reprogramată*. Acest eveniment se adresează persoanelor care vor să experimenteze mediația de tip mindfulness, într-o manieră jucăușă, modernă și plină de curiozitate.

Ora de mindfulness este condusă de Hedi Hoka, doctor în psihologie. A studiat despre mindfulness în cadrul University of Massachusetts Medical School, Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, SUA și este profesor certificat de Mindful International Academy. Hedi este, de asemenea, fondatoarea asociației European Academy for Mindfulness din Europa.

Durata evenimentului este de o oră care este împărțită în următoarea structură:
– exerciții de conștientizarea respirației
– meditație mindfulness
– Dharma cu tematică
– Meditație liberă
– Încheiere

Evenimentul este adresat începătorilor sau persoanelor care sunt interesate de acest tip de meditație sau au curiozitatea de a experimenta. Acest eveniment nu este recomandat persoanelor care sunt avansați în tehnicile meditației mindfulness.

Salteluțe, perne de meditație, pături și scaune sunt disponibile în locație. Filmarea, fotografierea sau transmisia live pe durata evenimentului nu sunt permise. Vă recomandăm îmbrăcăminte cât mai comodă în care vă simțiți cel mai bine, nu este necesar echipament special.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This