Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Origins – Matei Ioachimescu și Irina Rădulescu

17 Iulie, 7:00 pm - 10:00 pm

Detalii

Data:
17 Iulie
Interval orar:
7:00 pm - 10:00 pm
Events Category:
Tag-uri:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/1863570693709565/

Locație

Muzeul National de Istorie a Transilvaniei
Str. Constantin Daicoviciu, nr. 2
Cluj-Napoca,
+ Google Map
Origins – Matei Ioachimescu și Irina Rădulescu

“ORIGINS” – un recital extraordinar al flautistului Matei Ioachimescu și a marimbafonistei Irina Rădulescu, organizat de Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, marți 17 Iulie, începând de la ora 19:00. Spectacolul “ORIGINS” va aduce în prim plan două instrumente fascinante – flautul și marimba, instrumente ce își au originile în cele mai străvechi timpuri. Deși recitalul ne va încânta cu o serie de partituri moderne, acestea reunesc elemente originare din muzica celtică, afro-americană, spaniolă, japoneză, dar și de inspirație folclorică transilvană, macedoneană sau din tango-ul argentinian.

Pentru a completa acest eveniment extraordinar, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei vă propune totodată și expoziția de instrumente muzicale din secolele XVIII – XIX, care aduce în primul plan Orga de Procesiune, un instrument remarcabil, construit de Johann Baumgarten la Sighișoara în anul 1752.

Evenimentul face parte din seria “Seratele Muzelului” organizat în fiecare lună de catre MNIT.

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz