Orkid

Orkid lansare de album @ Flying Circus

Orkid lansare de album @ Flying Circus

Flying Circus
Piata Unirii Nr 21, Cluj-Napoca
0756 497 635

Biletele vor fi disponibile la fața locului la prețul de 40ron.

Orkid ajung pentru prima oară la Flying Circus, pentru un show special.

Concertul face parte din turneul de promovare al celui de-al patrulea material discografic, albumul ‘In the Light We Are Safe’, adică 12 piese în registre și stiluri foarte diferite, de la indie și shoegaze, la punk, post-metal și chiar black-gaze, unite de un fir narativ care se zbate între lumină și întuneric, între pace și demență, între extaz și disperare.

Vlad Ilicevici(chitară, voce, synthuri):In the Light We Are Safe este un material la care am lucrat mai bine de 4 ani și pe care l-am înregistrat pe parcursul ultimului an la VdV Music Studio, avându-l ca producător pe Adrian Despot. Totodată, una dintre piese este o colaborare cu un prieten bun al nostru, care s-a mutat acum mulți ani în New York, Florin Draica (aka Depth Charge), și cu care am avut ocazia să lucrăm în vara asta la noi în studio.

Orkid, trioul de shoegazeri nervoși din București, care își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues Având influențe diverse, de la punk și garage la post-metal, de la indie și blues la math, prog sau chiar muzică academică, Orkid au lansat primul lor LP – Standing Still in the Dark – în octombrie 2016, urmat de single-ul Beasts Apart în decembrie 2017, apoi de EP-ul (soundtrack) Suruaika în aprilie 2018 și single-ul Daily Extinction (noiembrie 2018), prima colaborare cu Adrian Despot ca producător, la VdV Music Studio. EP-ul Deraiat este primul lor material în limba română și produsul care cimentează relația pe care trio–ul o are cu Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase și VdV Music Studio, Orkid găsindu-și mood-ul și sound-ul ideal în această formulă de studio.

În cei 5 ani de existență, Orkid au susținut peste 100 de concerte, au cântat în deschiderea unor formații care le-au marcat existența încă de mici: Mogwai (Scoția), Death in Vegas (Anglia), Mono (Japonia), The Underground Youth (Anglia), dar și a celor mai populare formații autohtone – Vița de Vie, Șuie Paparude, Coma, Emil etc. Au apărut într-un show televizat la TVR1 – Starea Nației, 2019 – și în zeci de emisiuni radio – Radio Guerrilla, Tananana, Gold FM, Rock FM etc.

Pentru că doi dintre orci vin din zona producțiilor vizuale, Vlad este de formare scenarist și regizor de film, iar Radu este animator și artist grafic, Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.

Orkid sunt:

Vlad Ilicevici: chitare, synthuri, voce
Radu Pop: percuție, synthuri

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This