Păcatul originar - Lansare de carte | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Păcatul originar – Lansare de carte

7 November, 2019, 6:30 pm - 8:00 pm

Librăria Bookstory și Editura NEMIRA vă invită joi, 7 noiembrie, la evenimentul de lansare a cărții Păcatul originar, de Anthony Quinn.

Invitați:
Andreea Iacob, regizor
Erik Pongrac, Creative Manager la Okano Budokai

Această carte este, în primul rând, povestea unui om care nu știe să primească iubirea necondiționată. Omul care se privește pe sine și se povestește este Anthony Quinn, actorul celebru al cărui nume va rămâne veșnic legat de Zorba Grecul.

Revizitându-și împreună cu psihologul trecutul și sentimentele cele mai sumbre, încearcă să înțeleagă iubirea și moartea. Înainte de toate, moartea fiului său. Cum a început drumul lui Anthony Quinn prin viață? Unde? Când? Cu cine? Dar traseul spre Hollywood? Pe parcurs se ivesc figuri precum Mae West, Katherine Hepburn, John Barrymore sau Gary Cooper.
Emoționanta și ampla confesiune a actorului care a cucerit lumea, neprețuit document de viață, este lectura obligatorie pentru oricine vrea să afle prețul creației.

Detalii

Dată:
7 November, 2019
Program:
6:30 pm - 8:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/713710099139936/

Locație

Bookstory
Bulevardul Eroilor nr. 6-8
Cluj-Napoca,400129Romania
+ Google Map

Organizator

Bookstory

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.