pelicula cinema victoria

Película 6 @ Cinema Victoria

Película 6 @ Cinema Victoria

Película, singurul festival de film și cultură ibero-americană din România, ajunge pentru prima dată la Cluj-Napoca, între 17 și 19 septembrie, la Cinema Victoria. Festivalul, ajuns la cea de-a 6-a ediție în București, își invită și anul acesta spectatorii într-o călătorie cinematografică specială. Programul pregătit pentru Cluj-Napoca conține 12 proiecții de filme, alături de câteva demonstrații de dans și muzică, iar biletele sunt deja disponibile aici.

De asemenea, Película va continua varianta lansată anul trecut pentru ca o selecție de filme, disponibile exclusiv online, să ajungă la cât mai mulți spectatori în perioada 13 – 19 septembrie, pe platforma Cinesquare (www.cinesquare.net).

Anul acesta festivalul va gazdui atat titluri recente, cat si productii apreciate din anii trecuti, precum si titluri cu subiecte reprezentative pentru cultura latino-americana. Spectatorii din Cluj vor putea viziona 12 filme, care vor fi prezentate in limba originala, cu subtitrare in limba romana.

Programul complet al festivalului este disponibil pe site si pe pagina de Facebook a festivalului, iar biletele pot fi achizitionate de pe www.cinemavictoria.ro.

Pentru vizionarile online, biletele pot fi achizitionate direct de pe platforma Cinesquare intre 13 si 19 septembrie.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This