Perception Of Flavour by Kenji Jesse @ Charlie Upstairs

Perception Of Flavour by Kenji Jesse @ Charlie Upstairs

Dragilor, aşa cum am promis, BREASLA se reuneşte iar cu ocazia unui eveniment special: PERCEPTION of FLAVOUR by KENJI JESSE. Apreciată la Bar Convent Berlin şi Kiev Barometer, viziunea lui Kenji despre cum gustul şi aroma sunt influenţate de experienţele extrasenzoriale ne va inspira şi pe noi în 11 Aprilie la Charlie Upstairs.

Kenji Jesse este un mentor desăvârşit, un exemplu de energie pozitivă şi o sursa de informaţii solide şi inedite cu fiecare ocazie când îl întâlneşti. Kenji are o experienţă de 18 ani în industria ospitalităţii, în 2007 a înfinţat Nomu Consult o companie de consultanţă dedicată brandurilor de lux, timp de 7 ani a activat ca şi Global Brand Ambasador pentru Smirnoff, în prezent, de ani buni este printre cei mai respectaţi mentori şi consultanţi ai Diageo Bar Academy şi Diageo World Class. Pe parcursul anilor şi-a împartăşit experienţa şi a inspirat nenumăraţi barmani în peste 80 de ţări.

Suntem peste masură de entuziasmaţi că suntem gazdele unui asemenea profesionist, implicat cu trup şi suflet în industria ospitalităţii! Vă aşteptăm cu drag în 11 Aprilie La Charlie Upstairs începând cu ora 14:00.

Participarea la acest eveniment nu implică vreo cheltuială financiară pentru voi, doar ambiţia şi motivaţia voastră de a deveni mai buni, de a evolua în industria ospitalităţii.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This