Piața Autonomă Cluj #20

Piața Autonomă Cluj #20

PAC revine!

Pentru că dorim măcar pentru câteva ore să creăm un spaţiu cu adevărat liber, unde toată lumea e binevenită şi egală, vă așteptăm la a 20-a ediție a Pieţei Autonome Cluj, duminică 24 martie, în Piața Mihai Viteazul, de la ora 14:00 până la ora 17:00, cu mâncare gătită vegană, haine, obiecte și produse de igienă personală la liber, precum și schimburi de vorbe, experienţe şi îndeletniciri.

Mâncarea servită la PAC se face din ingrediente primite în semn de solidaritate de la producătorii din pieţele agroalimentare din Cluj. Meniul va fi unul vegan (100% vegetal) pentru că încercăm să facem cât mai puțin parte dintr-un sistem opresiv, în care mediul este distrus şi animalele sunt exploatate pentru comoditatea umană şi profit. Astfel, aproape toată lumea poate servi o masă caldă, indiferent de dietă.

Vor fi ca întotdeauna lucruri la liber, cât și produse de igienă personală, la care suntem cu toţii încurajaţi să participăm. Putem aduce de acasă bunuri de care nu mai avem nevoie sau de care ne putem lipsi (haine, cărţi, pături, jucării, practic orice obiect care ar putea fi de folos altor oameni) sau putem să luăm din orice obiecte aduse, dacă considerăm că ne este necesar.

Nu uitaţi, prezenţa banilor nu este necesară şi nici binevenită.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE