Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Pinocchio

11 October, 2020, 11:00 am - 12:00 pm

Regizorul Călin Mocanu aduce în scenă povestea nemuritoare a lui Carlo Collodi, Pinocchio, într-o viziune dinamică și plină de sensibilitate, mai actuală ca niciodată. Aventurile păpușii-băiat le vorbesc celor mari și mici despre onestitate și curaj, despre educație și importanța acesteia în dezvoltarea noastră ca oameni.
„Spectacolul este un Pinocchio în variantă actuală. Dacă privim în jur, putem vedea sute şi mii de personaje Pinocchio: toţi copiii au câte un drum iniţiatic de parcurs sau chiar mai multe, legate unele de altele, au vârste şi vârste de depăşit. Aceasta e povestea pe care mi-am propus să o redau, strâns legată de copilul pe care îl vedem acum în societatea actuală românească şi nu numai”, subliniază regizorul Călin Mocanu.
Scenografia este semnată de Sandu Marian, iar ilustrația muzicală de Dan Bălan. Distribuția este alcătuită din Ramona Atănăsoaie, Dana Bonțidean, Robert Trifan, Călin Mureșan, Andreea Bolovan, Angelica Pamfilie și Ionuț Constantinescu. Figurație: Cosmin Cârlea și Bogdan Motoșcă.

Detalii

Data:
11 October, 2020
Interval orar:
11:00 am - 12:00 pm
Categorii:
Tags:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/722743508316404

Locație

Teatrul de Păpuși ”Puck” din Cluj-Napoca
Strada I. C. Brătianu, nr. 23
Cluj-Napoca, 400079 Romania