Playlist The Search for Signs of Intelligent Life | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Playlist \ The Search for Signs of Intelligent Life

29 May, 2019, 4:00 pm - 6:00 pm

Ambele spectacole se joaca în studioul Braborescu, din cadrul Facultății și Film.

PLAYLIST(pentru sfârșitul lumii) – ora 16:00 – 50 min
Playlist(pentru sfârșitul lumii) este o dramatizare după cartea omonimă, scrisă de Mihnea Blidariu. Sfârșitul lumii e iminent. Fiecare personaj din spectacol alege să întâmpine Apocalipsa în felul său. Câinele, un rockerul, fata abuzată, președintele țării, criminalul în serie și un actor sunt cu toții prezentați ca exemple ale patetismului speciei umane, care trăiește și se scaldă ,,sub un morman de mizerie morală, cinism și egoism social”. Personaj invizibil, Frica, e omniprezentă în aceste momente cruciale. Playlist (pentru sfârșitul lumii) ne pune de fapt în fața unei oglinzi în care fiecare dintre noi să caute să întrezărească răspunsul la întrebarea: ,,Tu cine ești când vine Sfârșitul?”

The search for signs of intelligent life in the universe – ora 17:00 – 50 min.

Trudy, o femeie a străzii, este intermediarul dintre pământeni și ființele din afara universului nostru. Prin “nebunia” ei a luat legătura cu ființele extraterestre. Împreună vor să descopere “Ce înseamnă toate astea?” Ce avem noi ca rasă umană atât de special încât să-i curiozităm pe extratereștrii ? În acest spectacol, Trudy nu e doar ghidul acestor ființe nepământene, ci și ghidul spectatorilor, pe care îi răpește în călătoriile sale.

Detalii

Dată:
29 May, 2019
Program:
4:00 pm - 6:00 pm
Eveniment Categories:
,
Tag:
RSVP
https://www.facebook.com/events/429469781201060/

Locație

Galactoria
str. M. Kogălniceanu, 4
Cluj-Napoca, Cluj 400383 Romania

Organizator

Galactoria

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.