POLIart 2.0

POLIart 2.0

POLIart 2.0

✨ POLItehniști, dar POLIvalenți!

Susținem faptul că fiecare are o latură creatoare, iar pentru artiștii pierduți în numere, pentru oamenii tehnici care nu sunt cea mai comună imagine din această lume a artelor propunem (din nou) o “pânză” unde toată munca lor să se facă văzută: POLIart 2.0!

Colaj cultural și artistic… sau oportunitatea studenților din Universitatea Tehnică de a ieși din anonimat și a-și împărtăși arta în orice formă a sa, fie ea pictură, desen, muzică, fotografie sau chiar film.

Pentru asta propunem un alt loc cu valențe culturale și de integrare în această lume aparent abstractă: REACTOR de creație și experiment

✨ Când?
În 21 mai, ora 19:00.

✨ Ce?
Programul evenimentului cuprinde: expoziția propriu-zisă, vizionarea și premierea scurtmetrajelor din cadrul SPECTRUM: Festivalul Universității Tehnice, toate pe un fundal muzical armonic și armonios.

Deci, vii să-ți iei doza de artă?
E intrare liberă! 🙂

Daar.. avem o mică rugăminte, să completați (în <1 min) un formular pentru a putea ține o evidență mai clară a sufletelor de artiști: https://docs.google.com/forms/d/1OH7p1AOulPlz-M54Ya6PAEfmzj38WiDFYg7EpdYg6Tk/edit (nu e obligatoriu, dar ne ajută) Also, dacă vreți să luați parte și la alte activități în cadrul Festivalului Universității Tehnice, sign up!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This