Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Poveștile râurilor Nervión, Foyle și Someș la Sunt Riveran 2018

13 December, 2018, 3:00 pm - 14 December, 2018, 8:00 pm

Te-ai gândit vreodată cât de valoros este Someșul pentru Cluj și câte lucruri faine se pot face în oraș, pornind de la tema râului?

La Sunt Riveran 2018 vom organiza în parteneriat cu Centrul de Inovare și Imaginație Civică al Municipalității dezbateri publice despre masterplanul de regenerare urbană de-a lungul Someșului și pașii pe care Clujul îi poate face în continuare pentru a implementa cu succes acest proiect pentru o mai bună calitate a vieții în oraș.

Îi vom avea ca invitați pentru conferințe pe managerii proiectelor de regenerare urbană create de-a lungul râurilor Nervión (Bilbao, Spania) și Foyle (Derry, Irlanda de Nord), dar și pe spaniolii de la Studio PRÁCTICA, cei care au câștigat concursul internațional de soluții Re-Thinking Someș și care vor prezenta cu această ocazie forma finală a proiectului lor.

Cu prietenii de la Urbannect organizăm și o serie de tururi ghidate de-a lungul Someșului.Tot în cadrul evenimentului va fi lansată platforma online deschisă care colectează și pune la dispoziția publicului larg toate informațiile și propunerile disponibile legate de râul Someș în Cluj-Napoca.

Invitații Sunt Riveran 2018 sunt:

➡️Pablo Otaola: este expert în planificare urbană și fost director al Ria 2000, compania publică responsabilă de proiectul de regenerare metropolitană din Bilbao.

➡️Ralf Alwani: managerul Future Foyle, proiect de transformare urbană pe râul Foyle din Irlanda de Nord.

➡️José Mayoral: este unul dintre fondatorii PRÁCTICA, studio spaniol de arhitectură care a câștigat concursul internațional de soluții Re-Thinking Someș.

Agenda evenimentului și înscrieri aici. Participarea este gratuită.

Details

Start:
13 December, 2018, 3:00 pm
End:
14 December, 2018, 8:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/342104396374430/

Locație

Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, Cluj 400000 Romania
+ Google Map
Share This