Pre-sessions | Design Thinking Marathon 2018

Pre-sessions | Design Thinking Marathon 2018

Salut! Fie ca preferi joggingul sau plimbarile, noi te invitam la un altfel de maraton, un maraton de creativitate: Design Thinking Marathon.

Ce este Design Thinking?
Este un proces iterativ, prin care dorim să înțelegem perspectiva utilizatorului, să testăm ipoteze și să redefinim probleme, încercând să identificăm strategii și soluții alternative, care nu sunt întotdeauna imediat evidente.

Ce va propunem?
Prin acest maraton dorim să introducem comunității din România metodologia Design Thinking și să o aplicăm în cadrul unei provocări axate în jurul temei de civism. Evenimentul include pre-sesiuni scurte si un weekend de jamming.
Participanții vor lucra în echipe mixte pentru a identifica problemele și nevoile utilizatorilor, lucrând ulterior la soluționarea acestora cu ajutorul unui prototip care în final va deveni un produs sau un serviciu nou.

Cine faciliteaza?
Facilitatorii sunt tineri profesionisti romani cu experienta in Danemarca, SUA si Germania, pasionati de Design Thinking. Pentru a crea o atmosfera propice pentru creativitate, va vom pune la dispozitie toate materialele de care este nevoie. Ne ocupam si de inviorare, incurajare si energizare. 🙂

Cand devenim creativi?
Ne facem incalzirea cu introducerea catorva notiuni de Design Thinking in 28 octombrie, 16 noiembrie si 23 noiembrie la ClujHub.
Iar adevarata provocare va fi sambata si duminica, 24-25 noiembrie la ConturSoft.

RSVP – Datorita complexitatii evenimentului, locurile sunt limitate. First come, first served. Iar daca nu mai puteti ajunge, apreciem sa ne anuntati din timp!

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This