Premieră - Atenție! Cad îngeri. | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Premieră – Atenție! Cad îngeri.

28 February, 2019, 8:00 pm - 10:00 pm

Atenție, Cad îngeri. după poeme de Sânziana și Marcel Mureșeanu
One woman show cu ELENA IVANCA
Regia: Medeea Iancu

Piesa e un monolog liric al unui personaj ce se rupe pe parcursul spectacolului într-o mare varietate de fațete umane, interpretând diferite personaje. sau pur și simplu ipostaze din viața unuia și-aceluiași personaj. Începe cu istorisiri de viață, cu povești și crâmpeie de amintiri, privite prin prisma unor persoane apropiate personajului principal, ce joacă un joc copilăresc de-a v-ați ascunselea, laitmotivul clasic al acestui joc fiind și laitmotivul spectacolului, ce delimitează fiecare scenă: ,,…Cine nu e gata, îl iau cu… lopata!”, urmat de întrebarea mereu retorică și sugestivă: ,,Unde sunt?”, nuanțată uneori de ,,Cine sunt?”, rostite pe un ton de copil, în căutarea casei copilăriei.
Piesa e o ludică de fapt a căutării de sine, a plasării de sine într-un univers spațio-temporal delimitat prin persoanele și locurile dragi, ce marchează viața oricărui muritor de rând. Dar nu se oprește aici. Replicile sunt frânturi de poezii lipsite de rimă, dar pline de sensuri metaforice, discutând și viața, și dincolo-ul de viață, și viața ca iad, și iadul și raiul, și îngerescul din existența umană și îngerii dintre noi.
E specificul one-woman show-urilor lui Elena Ivanca, de altfel, să își inunde spectatorii la modul diluvian cu dragoste și cu o atmosferă dincolo de lumea asta, de rai și de îngeresc.

* Preţul unui bilet este de 30 lei

Detalii

Dată:
28 February, 2019
Program:
8:00 pm - 10:00 pm
Eveniment Category:
Tag:
RSVP
https://www.facebook.com/events/292992961397553/

Locație

Teatru de Club
strada Napoca 15
Cluj-Napoca, Cluj 400088 Romania
+ Google Map

Organizator

Teatru de Club

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.