Premieră de gală: Coborâm la Prima @ Cinema Victoria | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Premieră de gală: Coborâm la Prima @ Cinema Victoria

1 November, 2018, 8:00 pm - 11:00 pm

Vă invităm la Proiecția de Gală a filmului Coborâm la prima, semnat de Tedy Necula. La eveniment participă echipa filmului, proiecția fiind urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.
Filmul îi are în distribuție pe: Iulian Burciu, Grumăzescu Cezar, Victoria Cociaș, Constantin Cotimanis, Dana Porlogea, Constantin Drăgănescu.
Bilete disponibile aici.
Filmul va rula la Cinema Victoria în luna noiembrie.

Coborâm la prima este debutul în lungmetraj al lui Tedy Necula. Filmul este o poveste inspirațională despre natura umană și despre comportamentul în situații de criză, dar și despre cum poți să descoperi cu adevarat pe cineva dacă ai timp să-l asculți.
Acțiunea se petrece în dimineața de după tragedia din clubul Colectiv. Al doilea vagon al metroului rămâne blocat înainte de stație, iar împrejurarea îi apropie pe oameni.

„Este o poveste pe care o trăim în fiecare zi, suntem în metrou aşa cum suntem şi în lume – unii lângă alţii, împreună –, iar dacă ne deschidem vedem că avem ce împărtăşi. Nu e un film despre Colectiv, dar viaţa nu poate nega evenimentul. Sunt poveşti paralele din vieţile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o semnificaţie specială pentru unii“.( regizorul Tedy Necula).

Tedy Necula, în vârstă de 28 ani, a devenit cunoscut încă din copilărie, când a fost protagonistul filmului „Noro“ (2002), al lui Radu Gabrea. Tedy Necula este autor de filme documentare şi un cunoscut speaker motivaţional.
Filmul este dedicat regizorului Radu Gabrea.

Detalii

Dată:
1 November, 2018
Program:
8:00 pm - 11:00 pm
Eveniment Category:
Tag:
RSVP
https://www.facebook.com/events/2150783408518112/

Locație

Cinema Victoria
Bulevardul Eroilor 51
Cluj-Napoca, 400129 Romania
+ Google Map

Organizator

Cinema Victoria

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.