Premieră: Imaculat + Q&A cu regizoarea Monica Stan și actrița Ana Dumitrașcu

Premieră: Imaculat + Q&A cu regizoarea Monica Stan și actrița Ana Dumitrașcu

Cinema ARTA vă invită la #premiera 𝐈𝐦𝐚𝐜𝐮𝐥𝐚𝐭, un film de Monica Stan şi George Chiper-Lillemark, 🏆câştigător a trei premii la Festivalului de la Veneţia, secţiunea Giornate degli Autori, printre care 🏆Leul pentru Cel mai Bun Debut!
𝐂𝐮: Ana Dumitrașcu, Ilona Brezoianu, Vasile Pavel, Bogdan Farcaș
𝐒𝐢𝐧𝐨𝐩𝐬𝐢𝐬:
Abordând subiecte precum toxicitatea relațiilor și abuzul, filmul se concentrează pe povestea Dariei și interacțiunea dintre pacienți într-o clinică de dezintoxicare. La doar 18 ani, Daria ajunge să se zbată într-o lume străină ce o transformă și o învață că orice favor trebuie plătit.
Când Daria intră într-o clinică de dezintoxicare ca să se lase de heroină, inocența ei o salvează de avansurile bărbaților din interior și în mod surprinzător aceștia îi oferă protecție. Admirată și ocrotită de toți, Daria se bucură de atenție, până când află că orice tratament special se plătește pe măsură…
📌La proiecție vor participa regizoarea și scenarista 𝐌𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐒𝐭𝐚𝐧 și actrița în rol principal – 𝐀𝐧𝐚 𝐃𝐮𝐦𝐢𝐭𝐫𝐚𝐬̗𝐜𝐮, care vor răspunde întrebărilor și curiozităților voastre în cadrul unui Q&A.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This