Premiera „Miracol” la Cinema City Cluj

Premiera „Miracol” la Cinema City Cluj

Vino alături de echipa filmului „Miracol” la Cinema City Iulius Mall Cluj, pe 2 februarie, de la 19:30!
🎥 Trăiește suspansul urmărind un thriller psihologic românesc!
🗣️ Află toată povestea filmului de la regizorul Bogdan George Apetri, actorii Ioana Bugarin, Emanuel Pârvu și Ovidiu Crișan și producătoarea Oana Iancu.
➡ BILETE: https://bit.ly/MiracolLaCluj
🎥 VEZI TRAILER: https://youtu.be/lQlxi3051fU
***
👁‍🗨 Împărțit în două capitole, „Miracol” o urmărește pe tânăra călugăriță novice Cristina Tofan (Ioana Bugarin) în timp ce se strecoară afară dintr-o mănăstire izolată, pentru a merge la spitalul din orașul vecin. Nereușind să-și rezolve problemele și să-l găsească pe bărbatul pe care îl caută, pe drumul de întoarcere întâlnește o soartă neașteptată.
A doua parte a filmului îl are în centru pe Marius Preda (Emanuel Pârvu), inspectorul de poliție plecat pe urmele ei, care-i reface drumul pas cu pas – într-o structură perfect oglindită. Investigația lui aduce la lumină indicii și confesiuni care conduc nu numai înspre adevărul greu de înțeles din spatele acțiunilor Cristinei, ci și la un posibil miracol.
***
🎥 După „Neidentificat”, câștigătorul trofeului ANONIMUL 2021, „Miracol” este a doua parte a unei trilogii a cărei acțiune se petrece în Piatra Neamț, orașul natal al regizorului Bogdan George Apetri (profesor de regie la universitatea Columbia, în New York).
Imaginea filmului este semnată de Oleg Mutu, scenografia a fost realizată de Mihaela Poenaru, costumele sunt semnate de Liene Dobrāja, iar de machiaj s-a ocupat Bianca Boeroiu. Filmul este produs de Oana Iancu și Bogdan George Apetri prin noua lor casă de producție THE EAST COMPANY PRODUCTIONS. Minodora Șerban este producător executiv, iar co-producători sunt Viktor Schwarcz și Aija Bērziņa.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This