Premieră - Monoloagele Vaginului @ Napoca 15 | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Premieră – Monoloagele Vaginului @ Napoca 15

1 March, 2018, 8:00 pm - 10:00 pm

joi | 1 martie 2018 | ora 20:00 @ Napoca 15-mansardă
PREMIERĂ
MONOLOAGELE VAGINULUI, de Eve Ensler

distribuţia: Serelela Mureşan, Cristina Ragos, Cristina Vasiu

Monoloagele vaginului este un spectacol simplu, curat, al cărui ingredient principal este lejeritatea și finețea actoricească a celor trei protagoniste fiind un exercițiu actoricesc de o rară sensibilitate. O porție de umor de cea mai bună calitate. Emoție, senzualitate, feminitate. Nu vă lăsați induși în eroare de titlu. Nimic nu va fi vulgar sau la prima mână. Textul aflat la baza spectacolului s-a jucat pentru prima dată în subsolul unei cafenele din Greenwich Village, iar apoi a fost tradus în nu mai puțin de 48 de limbi și a fost jucat în peste 140 de țări. Printre actrițele care au interpretat acest text excepțional se numără: Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Glenn Close și Susan Sarandon.

Un spectacol simplu, curat, al cărui ingredient principal este lejeritatea şi fineţea actoricească a celor trei protagoniste: Serenela Mureşan, Cristina Ragos şi Codruţa Vasiu.

“Monoloagele vaginului” – un exercitiu de o rară sensibilitate. O porţie de umor de cea mai bună calitate. Emoţie, senzualitate, feminitate.

* Preţul unui bilet este de 20 lei

Detalii

Dată:
1 March, 2018
Program:
8:00 pm - 10:00 pm
Eveniment Categories:
,
Tag:
,

Locație

Napoca 15 Restaurant – Bar – Terasa
Str. Napoca 15
Cluj-Napoca, 400088 Romania
+ Google Map

Organizator

Teatru de Club

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.