Premiera The Sisters Brothers

Premiera The Sisters Brothers

The Sisters Brothers este cel mai nou film al lui Jacques Audiard, filmat aproape integral în România în vara lui 2017 și premiat la Veneția 2018 cu Leul de Argint pentru Cea mai bună regie. Premiera absolută a filmului a deschis joi, 12 aprilie, cea de-a treia ediție a American Independent Film Festival (12-18 aprilie), la București, iar pelicula se lansează pe marile ecrane din România în 19 aprilie, distribuită de Voodoo Films.
La Cluj, filmul va fi proiectat la Cinema Victoria si Cinema Florin Piersic.

The Sisters Brothers / Frații Sisters (traducerea românească) este o coproducție Franța – România – Spania – Belgia – Statele Unite care i-a adus în țară pe multipremiatul regizor francez, dar și pe unele dintre cele mai populare nume de la Hollywood, actorii John C. Reilly (și coproducător), Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal și Riz Ahmed.

La Gala Premiilor César, The Sisters Brothers a câștigat 4 Premii – pentru Cea mai bună regie, Cea mai bună imagine (Benoît Debie), Cel mai bun scenografie (Michel Barthelemy) și Cel mai bun sunet (Brigitte Taillandier, Valerie de Loof, Cyril Holts), după ce fusese recunoscut și de Académie des Lumières (echivalentul francez pentru Globurile de Aur), care i-a acordat Premiile pentru Cel mai bun film, Cea mai bună regie și Cea mai bună imagine.

Venit după succesul internațional Deephan (Palme d’Or, Cannes 2015), The Sisters Brothers este primul proiect în limba engleză al lui Jacques Audiard și este bazat pe romanul omonim al lui Patrick de Witt, scris în 2011. Western-ul spune povestea fraților Charlie Sisters (Joaquin Phoenix) și Eli Sisters (John C. Reilly) aflați într-o vânătoare continuă și, în același timp, într-o călătorie inițiatică ce pune la încercare legătura care îi unește. Într-o lume sălbatică și ostilă, atât Charlie, cât și Eli au mâinile murdare de sângele criminalilor și al nevinovaților. Charlie este cel mai tânăr și s-a născut pentru a ucide. Eli visează la o viață normală. Amândoi sunt anganjați de Commodore să caute și să ucidă un om.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This