Prerelease MTG

Prerelease MTG Innistrad: Midnight Hunt @ The Guild Hall

Prerelease MTG Innistrad: Midnight Hunt @ The Guild Hall

Hai la încă un prerelease Magic: The Gathering!

Ce este acest eveniment?

Un prerelease MTG este un eveniment în care cumperi un pachet special cu boostere din noul set, înainte ca acesta să fie lansat, faci un deck cu ele și participi la un turneu cu acel deck. Cafea, apă, ceai și ciocolată caldă incluse în preț.

Important! Avem un număr limitat de pachete. Asigură-te că îți rezervi locul la prerelease contactându-ne pe Facebook, email sau făcându-ne o vizită.

Ce este un prerelease?

Prima ta șansă de a juca cu cărțile dintr-un set nou MTG. Cu o săptămână înainte de lansarea oficială a setului, poți veni la magazinul nostru pentru a deschide un pachet exclusiv de prerelease, a-ți face un pachet și a încerca toate cărțile și mecanicile noi, într-un turneu prietenos și informal.
Cum va funcționa evenimentul?

1. Vei primi o intrare gratuită din partea noastră. Acest lucru îți va oferi acces la cafea, apă, ceai și ciocolată caldă nelimitate.
2. Vei cumpăra un pachet exclusiv de prerelease. Acesta conține 6 boostere și o carte promoțională. Totul pentru 120 de lei.
3. Vom adăuga 2 SET boostere la fondul de premii pentru fiecare jucător care participă la eveniment.
4. Vei avea 45 de minute pentru a face un deck din boosterele cumpărate, apoi vei concura într-un turneu amical folosind acel pachet: 3 runde, 45 de minute fiecare, cu pauze între ele.
5. La sfârșitul turneului, vom împărți fondul de premiere între participanți, în funcție de locul pe care s-au plasat. Fiecare participant va primi cel puțin un SET booster la finalul competiției.

Important! Avem un numar limitat de pachete. Asigură-te că îți rezervi locul la prerelease contactându-ne pe Facebook, email sau făcându-ne o vizită.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Egregori

Share This