PREȚUL AURULUI @REACTOR Cluj

PREȚUL AURULUI @ REACTOR Cluj

PREȚUL AURULUI @ REACTOR Cluj

1 noiembrie | 19:00

REACTOR de creație și experiment, Cluj Napoca

— Intrare liberă pe bază de rezervare la [email protected]

𝗣𝗿𝗲𝘁̦𝘂𝗹 𝗮𝘂𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶 este un spectacol-mărturie emoționantă despre devenirea unui copil care a crescut visând să ajungă campion la dans sportiv. Un copil pentru care corpurile dansatorilor pe care îi privea au reprezentat deopotrivă rigoare, disciplină, libertate și curaj. Un copil care și-a găsit forța eliberatoare în expresivitatea dansului.

𝗣𝗿𝗲𝘁̦𝘂𝗹 𝗮𝘂𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶 este o confesiune vulnerabilizantă în care amintirile din sala de dans, din antrenamente și cantonamente devin o hartă subiectivă a desprinderii de momente formatoare. Biografia capătă relevanță socio-politică și deschide un cadru de reflecție pentru problematici acute: competiția exacerbată, frica de eșec, presiunea succesului, nevoia de a primi constant validare, bullying-ul, înfrângerile părinților care au nevoie de reușitele copiilor mai mult decât orice, violența nerostită din dansul sportiv, diferențele de clasă.

În 𝗣𝗿𝗲𝘁̦𝘂𝗹 𝗮𝘂𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶, Eugen Jebeleanu se-ntoarce în sala de dans, pe banca de unde a început totul. Rememorarea este un act transformator, care conferă fragilității puterea de a merge mai departe.

Text și regie: Eugen Jebeleanu
Cu: Eugen Jebeleanu, Laura și Ștefan Grigore
Scenografie: VelicaPanduru
Colaborator artistic: YannVerburgh
Consultant dramaturgie: Mihaela Michailov
Coregrafie: Laura și Ștefan Grigore
Asistent regie: Ugo Léonard
Video design: Elena Găgeanu
Asistentă scenografie: Sabina Reus
Lighting design: Eugen Jebeleanu, Radu Apostol
Echipa tehnică: Alex Gorghe, Luiza Mihăilescu
Echipa de producție: Gabi Albu, Viorel Cojanu
Mulțumiri: Emilia, Andreea și Emanuel Jebeleanu
COPRODUCȚIE: Centrul de Teatru Educațional Replika și Compagnie des Ogres
Producător delegat: ThéâtreOuvert
Limita de vârstă: 14+
Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This