Loading Events

« Calendar

  • This eveniment has passed.

Primește iubirea pe care ți-o dorești

28 Octombrie, 2017, 8:00 am

Detalii

Data:
28 Octombrie, 2017
Interval orar:
8:00 am
Events Category:
Tag-uri:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/511728605848380

Organizator

Holo
Primește iubirea pe care ți-o dorești

Workshop interactiv de cuplu, îndrumat de specialistul IMAGO Rebecca Sears.

Dinamica și perspectiva asupra relațiilor s-au schimbat, de-a lungul ultimilor 30 de ani, mai mult decât în ultimii 3000! Dacă inițial relațiile erau dictate de considerente economice și politice, transformând căsătoria într-o instituție extrem de coercitivă, acum oamenii se bucură de posibilitatea, și, mai important, puterea de a-și alege partenerii. Aceasta revoluție democratică a iubirii vine la pachet cu o sumedenie de provocări:
– Avem mai multe șanse de succes în a găsi persoana potrivită, datorită libertății de a alege, dar suntem vulnerabili și susceptibili în a greși în alegerile făcute;
– Așteptăm mai multă dragoste, ne dorim mai multă intimitate, vrem dialog veritabil, să simțim că suntem înțeleși, acceptați pe deplin, iubiți necondiționat;
– Independența câștigată în asumarea unei relații se poate transforma în solitudine și izolare, atunci când dialogului nostru nu i se răspunde sau când copiii intervin în relație, transformând versiunea inițială a cuplului din 1+1 în 3, iar în unele cazuri acest 3 devenind un simplu 1 – mama, de regulă, se trezește brusc izolată de tot sistemul ei anterior, consemnată într-o relație de dependență, fizică și psihică, enormă, iar tatăl resimte aceasta izolare la rândul său, în fața noului parteneriat mamă – copil.

Din relațiile noastre adulte nu lipsesc niciodată experiențele noastre timpurii, dimpotrivă, ele modelează profund dialogurile noastre cu partenerul, așteptările pe care le avem la nivel emoțional în ceea ce îl privește, și felul în care ne raportăm la relația pe care fie o avem deja, fie ne-o dorim.

Ca indivizi, generăm, propagăm și absorbim informații emoționale, iar acestea au o amprentă proprie în comunitățile din jurul nostru, echilibrându-le sau, dimpotrivă, slăbindu-le puterea. Echilibrul nostru emoțional, trăirile noastre romantice au o pondere semnificativă în micro-comunitățile din jurul nostru: familie, viață profesională, comunitate văzută la nivel extins. Binele unui individ înseamnă binele întregului sistem, iar noi, cei de la Holo, credem cu tărie că, schimbând un individ, putem schimba o comunitate.

Vă așteptăm în această călătorie, alături de Rebecca Sears, la finalul căreia veți dobândi cunoștințele necesare pentru a vă îngriji, prețui și valorifica relația, pentru a vă schimba perspectiva asupra ei, și pentru a depăși provocările întâlnite, inerent, de-a lungul ei. Veți explora istoria emoțională ce stă în spatele dumneavoastră, a partenerului dumneavoastrăși a relației pe care ați construit-o. Veți înțelege dinamica alegerilor pe care le faceți, optica ce însoțește luptele de putere dintr-o relație și veți putea transforma minusurile ce vă dor în plusuri îmbucurătoare.

Cu ajutorul dialogului IMAGO, veți putea descoperi problemele emoționale (ale dumneavoastră, ale partenerului, și ale cuplului vostru), vă veți putea reconecta cu partenerul dumneavoastră și veți redobândi intimitatea de care avem, cu toții, atâta nevoie, în cadrul unui dialog profund și real.

 

Comentarii:

Sus
x

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

Accept Refuz