Proiecție specială Dheepan

Proiecție specială: Dheepan @ Cinema Victoria

Proiecție specială: Dheepan @ Cinema Victoria

Duminică, 20 februarie, de la ora 17:30, vezi într-o proiecție rară la cinema 𝗗𝗵𝗲𝗲𝗽𝗮𝗻, marele câștigător de la Festival de Cannes 2015, la Cinema Victoria (Eroilor 51). Un fost soldat, o femeie tânără și o fetiță pretind că sunt o familie pentru a supraviețui războiului civil din Sri Lanka.

În regia multipremiatului cineast francez Jacques Audiard.

Palme d’O la Festival de Cannes 2015
Nominalizat la Premiile BAFTA 2017 – Cel mai bun film străin
Bilete: aici.

ℹ️ Detalii film, mai jos.

Proiecție în cadrul evenimentului 𝐏𝐨𝐫𝐭𝐫𝐞𝐭 𝗝𝗮𝗰𝗾𝘂𝗲𝘀 𝗔𝘂𝗱𝗶𝗮𝗿𝗱 la #CinematecaTIFF. Joi, 17 februarie, de la 20:00, nu rata 𝗮𝘃𝗮𝗻𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲𝗿𝗮 celui mai nou film al regizorului: 𝗣𝗮𝗿𝗶𝘀,𝟭𝟯𝘁𝗵 𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗰𝘁 / Paris, arondismentul 13, o comedie neagră despre un cerc amoros între trei femei și un bărbat.

Cu un abonament de 30 de lei poți intra la ambele proiecții. Acesta se achiziționează doar de la casieria cinematografului Victoria.

ℹ️ 𝗗𝗵𝗲𝗲𝗽𝗮𝗻
(2015, r. Jacques Audiard), Franța

Fugind din calea războiului civil din Sri Lanka, un fost soldat, o femeie tânără și o fetiță pretind că sunt o familie pentru a trece granițele. Refugiați în Franța, într-un oraș problematic, abia cunoscându-se unii pe alții, ei încearcă să-și construiască un cămin.

ℹ️ Distribuit în România de Independența Film.


Cinemateca TIFF a fost gândită ca o continuare a Festivalului Internațional de Film Transilvania pe parcursul anului.

Cinemateca își propune să îi angreneze pe spectatorii din Cluj-Napoca în experiențe cinematografice de calitate, contribuind la formarea unui public educat.

Programul cuprinde producții din selecția TIFF, dar și filme-reper ale unor regizori celebri.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This