Protejat / Neprotejat | LC 2018

Protejat / Neprotejat | LC 2018

regie: Olga Macrinici
concept și dramaturgie: Olga Macrinici și Adriana Radu
distribuție: Andreea Cuc, Demian Denis, Carmen Ghiurco, Malina Moraru, Madalina Popa, Rogoz Denissa, Dragoș Stoenescu
scenografie: Denisa Berceanu
muzică: Adonis Tanța
regie tehnică: Sandu Macrinici
design grafic afiș: Paul Mureșan

*Reprezentația din 15 noiembrie este realizată cu sprijinul Asociației PRIDE România
**Intrarea liberă (pe bază de rezervare)

PROTEJAT / NEPROTEJAT este un spectacol de teatru documentar, inspirat din poveștile personale ale echipei spectacolului.
PROTEJAT / NEPROTEJAT creează o platformă de dialog dedicată tinerilor, părinților, profesorilor și altor reprezentanți importanți ai comunității. Folosind teatrul ca și mijloc de învățare, PROTEJAT / NEPROTEJAT oferă publicului un spațiu de reflecție privind nevoia tinerilor de educație sexuală în contextul social românesc.
Invitând publicul la dialog, PROTEJAT / NEPROTEJAT urmărește să scoată din zona tabu subiectul educației sexuale și oferă tinerilor posibilitatea schimbării percepției negative a societății cu privire la temele și întrebările specifice spectrului educației sexuale.

PROTEJAT / NEPROTEJAT este un spectacol produs în cadrul proiectului cultural PROTEJAT / NEPROTEJAT – Educație sexuală comprehensivă prin teatru, dezvoltat în parteneriat de Asociația ANIMACT, Asociația SEXUL vs BARZA, Teatrul pentru Copii și Tineret „Ariel”, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș și Institutul Est European de Sănătate a Reproducerii.

*Recomandat persoanelor peste 14 ani
**Spectacolul se desfășoară în cadrul programului cultural-educațional „Luna creativă – ediția a IV-a” realizat de compania independentă de teatru și film Create.Act.Enjoy

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This