raul si faun

Raul și Faun | Călin Raul Anton

Raul și Faun | Călin Raul Anton

Raul și Faun. Călin Raul Anton
17 aprilie – 19 mai 2019
Vernisaj: miercuri, 17 aprilie 2019, ora 18

Muzeul de Artă Cluj-Napoca (MACN), instituție publică de interes județean, care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, organizează, în perioada 17 aprilie – 19 mai 2019, expoziția „Raul și Faun” cu lucrări semnate de artistul Călin Raul Anton. Vernisajul va avea loc miercuri, 17 aprilie 2019, de la ora 18.

Artistul clujean Călin Raul Anton a absolvit Academia de Artă Ion Andreescu din Cluj-Napoca, secția pictură, promoția 2000, la clasa profesorului Victor Ciato. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala Cluj, dar și al unor prestigioase uniuni artistice internaționale din Paris și Torino.

Artist independent, cu activitate prodigioasă, are în palmares numeroase participări la manifestări expoziționale, personale sau de grup, la nivel național, în centre artistice importante: Cluj-Napoca, București, Baia Mare, Târgoviște, Constanța, Alba Iulia, Piatra Neamț, șa.

Călător neobosit, a participat la tabere de creație, festivaluri și expoziții, care l-au făcut cunoscut, dar l-au și recompensat cu distincții la nivel internațional în țări precum Franța, Italia, Belgia, Olanda, Austria, Cehia, Statele Unite. „Raul și Faun” este a doua expoziție personală a artistului la Muzeul de Artă Cluj-Napoca.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This