Regal Vienez Opera Vox in Cluj-Napoca

Regal Vienez Opera Vox in Cluj-Napoca

Regal Vienez Opera Vox in Cluj-Napoca

Invitație specială în prag de sărbători!

În 28 Decembrie, de la ora 19:00, Regal Vienez, un spectacol sublim, dedicat publicului iubitor de muzică și dans, prinde viață pe scena Casei de Cultură a Studenților din Cluj – Napoca.
Orchestra di Teatro D’opera Italiana, una dintre cele mai celebre orchestre din Europa, aplaudată pe marile scene de operă și filarmonice din toată lumea, poposește în orașul dumneavoastră.
Este deajuns să amintim câteva scene de tradiție: Brucknerhaus Linz (Filarmonica din Linz), Bregenz Festspielhaus (Filarmonica dinBregenz), Brunnenhof der Residenz Munchen (Palatul Imperial din Munchen), Stadthalle Viena, Meistersingershalle Nurnberg, Kasemattenbuehne Graz ș.a.

Recunoașterea orchestrei este dată și de colaborările cu mari nume ale liricii mondiale, soliști și dirijoride la Arena din Verona, Teatrul Scala din Milano, Teatrul de Opera din Roma, Opera din Viena, s.a.m.d.

Membrilor Orchestrei di Teatro D’opera Italiana li se alatură și Orchestra „Opera Vox”, cunoscută și apreciată la nivel național și internațional. Este pentru prima dată în România când două orchestre își dau mâna pentru a oferi publicului seri memorabile și experiențe muzicale unice.

Cele două orchestre vor fi acompaniate de Ansamblul de Balet „Opera Vox” cu momentele mult așteptate de vals, polci, can-can, într-o coregrafie efervescentă în concepția lui Vlad Sebastian.
Atmosfera și spiritul vienez vă vor cuceri înca de la intrarea în sala de spectacol și vă vor rămâne în suflet ca o amintire vie pentru Crăciunul și Anul Nou ce vor urma.
Dacă nu puteți ajunge la concertele de Crăciun și Anul Nou de la Viena, aducem noi spiritul vienez în orasul dumneavoastră prin cele mai frumoase capodopere muzicale vieneze ale dinastiei Strauss, Franz Lehar, Emerich Kalman și multe,multe alte surprize muzicale și coregrafice!

Prețul unui bilet este de 150 lei, indiferent de locul ales în sală, iar tichetele pot fi achiziționate de aici.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This