Re:Set Your Closet

Re:Set Your Closet

It was about time 😊

Ne-am întors cu o nouă ediție CLOSET SALE pentru comunitate. A 7-a la număr.

Am ales și un moment bun, credem noi. Știți de ce? Dacă nu vă șoptim: în weekend-ul 8-9 Iunie începe vara iar Clujul prinde viață.

Așa că vom activa același spațiu urban cu semnificație pentru noi și comunitate, și anume Bastionul Croitorilor, cu un târg de vânzare și donare de haine și accesorii noi & pre-owned.
Weekendul se arată plin de energie și voie buna și vei avea ocazia să cumperi piese cu personalitate, unice și bine îngrijite de la peste 25 de expozanți.

Însă nu v-am spus partea cea mai buna!
Ediția aceasta ne unim forțele cu Asociația Little People, vom fi alături de oameni frumoși și de proiectul Little People Charity Shop, în care noi credem.

Lansăm un Call To Action spre comunitate prin care mesajul e acesta: DONAȚI lucrurile bune, îngrijite, sau chiar noi! Aduceți cu grijă acele haine, și DOAR acele haine pe care voi sau copiii voștri le-ar mai purta – nu aruncate în saci sau pungi – ci cu respect alese. Tot ce vom colecta va fi mai departe selectat și pus spre vânzare în Little People Charity Shop iar banii obținuți vor fi mai departe investiți în proiectele Asociației Little People.
For a higher purpose, am spune noi!

Așa că vă așteptăm cu mult entuziasm să ne treceți pragul.
Lăsați hainele pe care doriți să le donați și luați altele în schimb.

RE:SET your Closet este o inițiativă pentru comunitate care susține co-ownershipul de îmbrăcăminte și accesorii și susține ideea prelungirii vieții unui produs vestimentar pe care de altfel noi ca și consumatori le tratăm ca și produse perisabile. Dacă ai prea multe lucruri în dulap, prin podul casei, pe la părinți pe acasă, haine în care nu te mai regăsești, umerașe îndoite de cât sunt de încărcate, ș.a. le-ai putea găsi un sens și le-ai putea da valoare.

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This