Rhythmic Gymnastics: World Challenge Cup | Evenimente din Cluj-Napoca

Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

Rhythmic Gymnastics: World Challenge Cup

26 June, 2:00 pm - 28 June, 7:00 pm

Între 26 și 28 iunie, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca devine pentru trei zile capitala vibrațiilor elegante, marcând orașul pe harta lumii ca locul performanței în gimnastica ritmică.

Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup este un eveniment de neuitat și de neratat. Competiția este formată din două probe distincte: proba individuală și proba de ansamblu. Vineri și sâmbătă au loc calificările, când gimnastele vor lupta pentru obținerea punctelor necesare accederii în finala de duminică. Probele incluse în concurs: cerc, minge, măciuci și panglică. Toate acestea se transformă sub ochii tăi într-o adevărată artă.

Cele mai bune gimnaste din lume vor participa la Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup, evenimentul fiind o ultimă frontieră pentru gimnastele din întreaga lume, înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Te așteaptă un spectacol plin de eleganță vizuală și intensitate, datorită nivelului ridicat al competiției. Cumpără varianta de abonament potrivită ție și lasă-ți inima să simtă ritmul mișcărilor vibrante din gimnastică.

Rețeaua iabilet.ro îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.

Detalii

Start:
26 June, 2:00 pm
End:
28 June, 7:00 pm
Eveniment Category:
Tag:
,
RSVP
https://www.facebook.com/events/460115131356473/

Locație

Sala Polivalentă Cluj-Napoca (BT Arena)
Strada Uzinei Electrice
Cluj-Napoca, Romania
+ Google Map
Phone:
0264 483 160
RSVP
http://btarena.info/

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.