RIEN, mais la j’ai envie de mourir

RIEN, mais la j’ai envie de mourir

RIEN, mais la j’ai envie de mourir

Compania 4.0, Unofficial: ARENA – asociatie culturala si Tranzit House prezinta spectacolul Nimic, dar parca-mi vine sa mor, in cadrul Sezonul România-Franța 2019 .

Singură în mijlocul deșertului, o femeie se târăște încet, foarte încet. Ține în brațe o bucată de cârpă înfășurată. Îi vorbește parcă pentru a-și face curaj în încercarea disperată de a găsi un sens în mijlocul deșertului nesfârșit. Solul arid îi arde genunchii iar aerul uscat este populat cu halucinații, cu figuri din trecut care o vizitează și uneori parcă o încurajează.
De la satele distruse la taberele de refugiați, și de acolo în exil, spectatorul încearcă să urmărească o mama alături fiica ei și relația lor fuzionala si parca imposibilă într-o lume de după război. Toată lumea este vinovată în această poveste complexă și tulburătoare, în care fiecare personaj trebuie să se confrunte cu amintirea și uitarea – a Istoriei şi a naraţiunii proprii.

Regie: Vlad Chirita
Text: Vlad Chirita si Valentina Zaharia
Coregrafie: Cristian Nanculescu
Distributie: Valentina Zaharia Maxime Touron Julien Tanner Aboubacar Ladji Yattabari Michael Vasilescu Cristian Nanculescu
Muzica: Matías Eli Gala
Dramaturgie: Lucas Faugère
Light and sound design: François Mallebay
Manager de proiect: Doina Dogaroiu

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE