Loading Evenimente

« Calendar

  • This eveniment has passed.

RMNights4 prezintă – Abstract Grave

14 January, 7:00 pm - 11:00 pm

RMNights4 prezintă - ABSTRACT GRAVE

Începem anul corect (dar mai ales corespunzător) la o bere alături de prietenii noștri din Creepy Willie și Symphress în Hardward Pub.

Abstract Grave
Plictisiți de aceleași piese reciclate la nesfârșit, Shov (Why Cat, Why?!) și Radu (Between life and death) au decis prin 2018 să experimenteze ceva diferit, lansând în cursul acelui an “A twist of fate”. Piesa a fost primită surprinzător de bine în undergound așa că au decis că ar fi cazul să creeze un nou proiect, astfel luând ființă Abstract Grave. Prin 2020, Florin se alătură grupului iar primul EP începe să prindă contur. După o perioadă dificilă cauzată de pandemie se lucrează intens la un turneu național dar și la un nou album, planul lor fiind să împletească un sound unic, diferit – <> cu videoclipuri profunde, parțial inspirate din realitate.

Creepy Willie
Este o trupă de progressive metal ce abordează piese cu o tematică macabră și cu elemente teatrale. Formația a fost înființată la Cluj-Napoca, în 2019. Membrii trupei sunt: Lucian Pop (chitară/bass/voce), Ionuț Mone (chitară/bass/voce), Alex Mușat (tobe).
Până în prezent trupa a avut un turneu în România alături de canadienii Bloated Pig, alte prestații live incluzând participarea la concursul Posada Rock 2020, Deathfest (Cluj-Napoca) și concerte alături de trupe precum Nature Morte, Guerrillas, Syn Ze Șase Tri, Los Pogos, Before I Die, Manzana și Viperia.

Trupa Symphress a luat naștere în anul 2015 la Cluj, inițial ca proiect de muzică acustică-ambientală. Mai târziu, în primăvara aceluiași an, s-au pus bazele dezvoltării proiectului înspre muzica progressive-simfonică, rock și metal. Prima piesă lansată pe YouTube de către trupă, Mortua Est, vine în anul 2017 și reprezintă doar o parte din sound-ul Symphress, dar se dovedește a fi o alegere inspirată drept primă piesă ce vede lumina zilei. Concertele au venit și ele treptat, debutul având loc în anul 2016 în Flying Circus Pub (Cluj), mai apoi urmând concerte în 2017, în Irish Music Pub (Cluj) și în 2018, în Arca Bar (Vama Veche), iar începând din vara aceluiași 2018 trupa începe să se axeze pe apariții la festivaluri din România, cum ar fi Valea Străjii Motorfest, Bucovina Rock Castle și Celtic Transilvania Fest. Mai multe schimbări au avut loc de-a lungul timpului în cadrul componenței până când s-a găsit o formulă care să funcționeze, anul 2020 aducând ultimele mutări la nivel de membri. Ultima piesă lansată de trupă a apărut în Aprilie 2022 și este intitulată „Solstice”.

Componență:
Mihai-Dan Brici – chitară, voce
Alex Titieni – tobe
Ioana Roșca – bass
Alina Rus – clape, voce
Sergiu Botezatu – voce
Vlad Țimbolmaș – sunet
Lansări (single-uri):
Mortua Est – 2017
Sequences of Longing – 2018
Evenfall – 2019
The Passion of Possessions – 2020
“The Moment” Suite – 2021
Solstice – 2022

Detalii

Data:
14 January
Interval orar:
7:00 pm - 11:00 pm
Categorii:
Tags:
RSVP:
https://www.facebook.com/events/466651775515975

Locație

Hardward Pub
str. Republicii nr. 110
Cluj-Napoca, Cluj 400489 Romania
+ Google Map

Organizator

Hardward Pub

Următoarele evenimente

Share This