Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Roast-ul lui Mircea Bravo

13 October, 2018, 9:00 pm - 10:30 pm

ATENȚIE: Evenimentul conține limbaj explicit – nerecomandat minorilor!

Ți-ai imaginat vreodată cum cineva îl ia la roast pe Mircea Bravo? Ghici ce! Pe 13 octombrie, la Comedy Cluj visul ți se îndeplinește!

Timp de o oră jumătate, Paul Socol, Sașa Ciobanu, Dragoș Stan, Tibi Codorean, Cristi Ilișuan, Mihaela Ceaicovschi, Andrei Cristian, și Victor Băra vor face mișto de Mircea Bravo și vor face glume unii pe seama celorlalți, totul pentru o cauză nobilă.

Banii strânși în urma acestui spectacol de comedie vor fi donați către Yuppi Camp, o asociație din Cluj-Napoca care are ca scop oferirea de tabere gratuite copiilor și adolescenților care suferă de boli cronice.

Asociaţia Yuppi Camp, cu sediul în Cluj, organizează începând din 2011 tabere de terapie prin experienţă, gratuite, la Şăulia de Câmpie, judeţul Mureş. Taberele sunt adresate copiilor diagnosticaţi cu cancer, diabet, artrită juvenilă între 0-18 ani, cât și pentru familiile acestora. În cadrul taberelor, copiii sunt implicaţi în activităţi precum căţărare în grădina de corzi, echitație, canotaj, tir cu arcul, lucru manual, fotografie, teatru, muzică, experienţe care îi ajută să-şi redescopere încrederea în sine şi le oferă resurse emoţionale esenţiale în lupta cu boala. Aceasta este, de altfel, pe scurt, esența terapiei prin experiență. Până în prezent s-au organizat 19 tabere gratuite, care au găzduit peste 700 copii cu boli cronice proveniţi din 20 judeţe.

Acest spectacol de comedie numit generic roast, este un eveniment în care un invitat este subiectul unor glume făcute spre amuzamentul publicului.

Biletele sunt fără loc și sunt disponibile aici.

Details

Date:
13 October, 2018
Time:
9:00 pm - 10:30 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/333400277421445/

Locație

Cinema Florin Piersic
Piata Mihai Viteazu 11
Cluj-Napoca, 400151 Romania
+ Google Map
Phone:
0264 433477

Organizator

Share This