Evenimente din Cluj-Napoca

Loading Evenimente

« Toate Evenimentele

  • This eveniment has passed.

Rock pe Pâine Festival 2019

18 October, 4:00 pm - 19 October, 11:59 pm

Rock pe Pâine Festival 2019

Dragi pelerini sonici,

A venit momentul pentru cea mai importantă decolare a Călătoriei noastre!
În Hardward Pub Cluj-Napoca, în perioada 18-19 octombrie 2019, are loc prima ediție ROCK PE PÂINE FESTIVAL, o supradoză de rock psihedelic, stoner și post-rock! Evenimentul marchează și aniversarea a 6 ani de Rock pe pâine. Hai!

————————— LINE-UP ——————————-

– PSILOCIBINA este un power trio din Rio De Janeiro, puternic influențat de undele sonice psihedelice prezente în rock, jazz și muzică braziliană tradițională. După ce a cucerit America de Sud cu ritmurile halucinogene, tropicale, tribale, stropite de șamani cu sevă de ciupercă spațială, Psilocibina e gata de primul turneu european și, bineînțeles, primul concert în România.

Explorați: https://www.youtube.com/watch?v=x9JGm8CX6lw

SAVANAH este o formație de stoner rock din Graz, Austria, care împletește pasaje molcome, hipnotice, cu riff-uri grele, monolitice. Sună ca o dună imensă de nisip ce se izbește cu încetinitorul de un generator electric pe cale să devină supernovă. Și Savanah, la fel ca trupa anunțată anterior, va cânta în premieră în România.

THE BEST PESSIMIST este o formație de electronic post-rock din Odesa, Ucraina, care edifică valuri sonice atmosferice, ambientale, melancolice – poeme instrumentale. Nu ne rămâne decât să ne lăsăm purtați.

SPACESLUG este o formație poloneză de “kozmik doom”, un melanj – galactic, mlăștinos, psihedelic – de stoner doom și post metal sub forma unui melc interdimensional ce-și întinde mucoasa electrică pentru a ne prinde în transă. Vine cine vrea, nu scapă nimeni.

Mai multe în curând.

Călătoria continuă!

Locație

Hardward Cluj
Str. Republicii nr. 110, Complex Observator
Cluj-Napoca,Cluj400489Romania
+ Google Map

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.