Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

ROTP Ep. 8: Trip Hop, Music for Brains who Dance

13 December, 2019, 7:00 pm - 14 December, 2019, 2:00 am

“Records of the People” a luat naștere la Colectiva Gazette acum trei ani și este unul din proiectele mai noi combinând arhivistica cu exemplificări și “DJ culture”.
Set-urile aduc folclor înregistrat în imediata perioadă postbelică, jazz românesc înregistrat de Electrecord sau culturile ska, dub și reggae din jurul casei de discuri Studio One sunt câteva exemple.
Toate acestea urmăresc contribuția la o cultură vie a ritmurilor și sunetelor dincolo de fenomenele, de altfel firești, de distribuție FOMO, TV sau algoritmice, oricare alte medii care pot constrânge o odisee a explorării si ascultării muzicii.

Vineri, povestea grupului Wild Bunch din Bristol, cu trei perspective ale trip-hop-ului. Crate diggers si colectori care au crescut cu acest spirit curatoriază muzică pentru joi seara: Puiu, Dannilov și Imocean Ki.

BBC Unfinished spune povestea spiritului din Bristol din jurul lui DJ Milo și “The Wild Bunch”, un grup de muzicieni și DJ-ei din cartierele St Paul’s, Montpelier și Bishopston. Fără a exista un sunet aparte, caracteristic, dar cu un spirit moștenit din muzica colonială, MC-ing și o fantastica curatoriere de ritmuri și sunere acea generație din Bristol au creat sunetul unui oraș care apoi a fost cunoscut în muzica vestică prin Massive Attack, Tricky, Portishead și Zero 7.

Details

Start:
13 December, 2019, 7:00 pm
End:
14 December, 2019, 2:00 am
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/520584132004424/

Locație

Colectiva Gazette
Calea Turzii, Nr. 18
Cluj-Napoca, 400193 Romania
+ Google Map

Organizator

Inertia Movement

Evenimente viitoare

Share This