Rythmic Gymnastics World Challenge Cup

Rythmic Gymnastics World Challenge Cup

Cupa Mondială De Gimnastică Ritmică este dincolo de a fi o competiție între țări. Este o competiție între GIMNASTICĂ și LEGILE FIZICII.
Cele mai bune 200 gimnaste din 34 de țări se adună la Sala Polivalentă BT Arena, între 26 și 28 august, pentru cea de-a treia ediție a Cupei Mondiale de Gimnastică Ritmică, să pună încă o dată la încercare limitele forțelor naturii.

PROGRAM
Vineri – Sâmbătă: Calificări
Duminică: Finală
PROBE
Individual:
Cerc
Minge
Măciuci
Panglică
Ansambluri:
5 cercuri
2 mingi şi 3 panglici

Fii martor la cel mai spectaculos eveniment sportiv al lunii august. Urmărește cum performanța depăşeşte imaginaţia spectatorilor şi sfidează gravitaţia.
Vă așteptăm alături de noi!
Accesul copiilor sub 5 ani și al pensionarilor este gratuit.
Persoanele cu dizabilități au acces gratuit la eveniment, alături de un însoțitor, în următoarele condiții:
-Trimiterea unei solicitări la adresa de e-mail [email protected]
-Solicitarea trebuie să conțină copie după actul de identitate al persoanei cu dizabilități, copie după certificatul de încadrare în grad de handicap, copie după după actul de identitate al însoțitorului
-Din cauza numărului limitat de locuri pentru persoanele cu dizabilități, solicitările vor fi onorate în ordinea în care acestea vor fi primite
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.
Bilete disponibile pe Entertix

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This