Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

Să descoperim opera și tainele ei

17 February, 2020, 10:00 am - 1:00 pm

SĂ DESCOPERIM OPERA ȘI TAINELE EI!

Regizor: Iulian Sandu
Regie scenă culise: Alina Simona Nistor

Irina Săndulescu
Diana Țugui
Sorin Lupu
Cristian Mogoșan
Liza Kadelnik
Lucia Bulucz
Veronica Fizesan

La pian: Lelia Serafinceanu

***

Luni, 17 februarie, de la ora 10:00, Opera Națională Română din Cluj-Napoca își deschide larg porțile pentru două ore de descoperiri fascinante și întâlniri cu lumi fantastice! Evenimentul este dedicat cu precădere micilor spectatori, însă poate fi savurat de publicuri de toate vârstele, dornice să surprindă magia realizării unui spectacol de operă.

Spectatorii vor fi poftiți, cu mic, cu mare, pe covorul roșu și invitați în ”spectacolul” din spatele spectacolului: vor îndepărta cortina pentru a afla ce se întâmplă în culise și cum se creează o producție lirică, vor participa la toate pregătirile de la machiajul și costumele ce transformă artiștii în personaje de poveste, la repetițiile solistice, de orchestră, cor și balet, ce încropesc împreună spectacolul desăvârșit! Vor descoperi Opera și toate tainele ei!

În compania celor mai îndrăgite personaje și a artiștilor teatrului liric clujean: soliști, balerini și instrumentiști, regizori, scenografi, dar și a echipelor de producție și pregătire, cei prezenți vor escalada, cerceta și parcurge toate labirinturile nemaivăzute ale Operei Române din Cluj. Vă promitem o experiență de neuitat!

*Durata unei vizite cu tur ghidat este de 45 min., spectatorii având posibilitatea de a alege dintr-o serie de intervale orare stabilite.

Vârsta recomandată: 5+

Details

Date:
17 February, 2020
Time:
10:00 am - 1:00 pm
eveniment Category:
eveniment Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/640141880127588/

Locație

Opera Nationala Romana Cluj-Napoca
Piaţa Ştefan cel Mare, Nr. 2-4
Cluj-Napoca, 400081 Romania
Phone:
0264 592 976
Website:
https://operacluj.ro
Share This