Samsara Christmas Dinner

Samsara Christmas Dinner @ Cluj-Napoca

Samsara Christmas Dinner @ Cluj-Napoca

Sărbătorile de iarnă sunt prilej de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii și de a crea momente frumoase, care să dăinuie ca amintiri valoroase.

În Ajun de Crăciun, te invităm la o masă de sărbătoare, la care să te bucuri de preparate festive gustoase alături de cei dragi, în confortul restaurantului nostru.

Fie că este vorba de a te reîntâlni în prag de sărbători cu prietenii cu care nu te-ai mai văzut de ceva timp, fie de a sărbători alături de familie într-un cadru diferit, dar la fel de cald și primitor ca cel de acasă, te așteptăm la o cină cu preparate gustoase, de la antreuri variate, la ciorbă, fel principal, desert și băuturi atent alese.

Meniul cinei de Crăciun este vegetarian, iar la cerere, oaspeții au opțiunea de a alege și varianta de meniu vegan. Cei care achiziționează bilete pentru cina de Crăciun, vor fi contactați pentru a-și exprima preferința în ceea ce privește cele 2 opțiuni de meniu disponibile.

Prețul biletului cuprinde meniul pentru o singură persoană, alături de beverage pairing, alcoolic sau non-alcoolic, la alegere.

Biletele pot fi achiziționate de aici.

Pentru accesul la cina de Crăciun din restaurant va fi necesară prezentarea certificatului verde

Organizator

URMĂTOARELE EVENIMENTE

Share This