Loading Evenimente

« All Evenimente

  • This eveniment has passed.

„Samsara” de Simina Cernat | Lansare de carte

26 November, 2018, 5:30 pm - 6:30 pm

Editura Cartex și Librăria Humanitas Cluj vă invită luni, 26 noiembrie, de la ora 17.30, la lansarea volumului „Samsara” de Simina Cernat, apărut recent la Editura Cartex. Va vorbi, alături de autoare: Pricop Lucian (directorul Editurii Cartex) Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.

Simina Cernat e una dintre acele ființe aflate în mijlocul unui drum în care nici nu se mai întreabă cine este, ci mai mult cine devine și cum se transformă în fiecare clipă. A renunțat la siguranța unei vieți confortabile pentru a se aventura într-o călătorie de explorare, care continuă să îi arate lucruri despre sine și despre lume. Simina este una dintre acele ființe pe care vrei să le cunoști…
După o călătorie de patru ani cu rucsacul în spate, prin Asia, Samsara, care a început ca o carte cu povești de călătorie, a devenit un itinerariu mental și spiritual. Lumea se transformă intens în laboratorul emoțiilor și apoi erupe ilogic, așa cum e de fapt sufletul omenesc. Samsara nu descrie locurile în care a fost Simina Cernat, ci experiența ei schimbată întotdeauna de o înțelegere firească a lucrurilor.
În postura de nomadă, Simina își disecă trăirile, își recunoaște limitările culturale și acceptă tot ce viața îi aduce în cale, dar, ce e mai important, sapă în interior după o esență mai onestă.
Totuși, este posibil ca aventurile extreme, frământările lumii să prefacă haosul în pace?

Details

Date:
26 November, 2018
Time:
5:30 pm - 6:30 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/266843520854223/

Locație

Librăria Humanitas Cluj
Universitatii 4
Cluj-Napoca, 400091 Romania
+ Google Map
Share This